Connect with us

Alegerea editorului

Bilete Bundesliga 16-18 mai 2020

Bilete Bundesliga 16-18 mai 2020

Începe fotbalul de clasă și cred că toți pariorii și fanii fenomenului așteptau acest lucru cu sufletul la gura. Pe de altă parte, agențiile stradale rămân închise până la 1 iunie, atunci când se așteaptă reluarea activității. Dar noi avem agențiile de pariuri online din România.

Orice ar fi, noi suntem un site profesionist și încercăm să speculăm fiecare eveniment în parte, din dorința de a obține maximum de pe urma lui. Astfel, vă recomandăm în acest articole trei bilete Bundesliga 16-19 mai 2020. Practic, avem un bilet în cotă 2 alcătuit din cote mai mici, un altul cotă 5 și unul cu o cotă ceva mai mare.

Bilete Bundesliga 16-18 mai 2020 – Cotă 2 la Betano

Fiind un bilet în care îmi pun mari speranțe, voi miza pe echipele favorite să se impună în această rundă cu numarul 26. Astfel, cele două meciuri sunt cel al Borussiei Dortmund cu Schalke, în Revierderby și Union Berlin cu Bayern Munchen.

Vorbim despre o echipă care acasă nu a cunoscut eșecul și este singura echipă cu 0 în dreptul înfrângerilor de pe Signal iduna Park. Pe de altă parte, Schalke acolo nu a reusit să câștige de o bună bucată de vreme. În acest campionat deplăsările nu au fost punctul forte al celor din Gelsenkirchen.

Joacă Bilet cota 2 la Betano

Bilete Bundesliga 16-18 mai 2020 – Cotă 5 la Betano

Fazele de poartă nu prea lipsesc în meciurile din Bundesliga. Echipele știu bine să pună problema, în special cele care joacă acasă. Se vede asta și prin prima faptului că Paderborn deși e ultima clasată, are cele mai multe meciuri în care ambele au marcat.

Un alt meci de la care așteptăm să iasă orgoliile la lumină este cel de pe Commerzbank Arena. Vorbim aici despre Eintracht Frankfurt, o formație care țintește cupele europene și de Borussia Monchengladbach, care vrea și ea același lucru. În tur a fost un meci spectaculos, cu 6 goluri, patru aparținând celor de la Borussia.

Werder Bremen nu trece deloc prin cele mai bune momente ale ei. Trage să rămână în prima ligă sau cel puțin să primească o șansă jucând la baraj. Astfel, cred că va trage cu dinții de meciul acesta, cu atât mai mult când joacă sub privirile propriilor suporteri.

Bilete Bundesliga 16-18 mai 2020 – Cotă 100+

Aici este mai mult o fantezie și nu pentru că nu cred în pariurile selectate. Am selectat două meciuri pauză-final, evenimente care implică echipe instabile, care mereu pot produce surpriza.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului