Connect with us

Alegerea editorului

Când este Super Bowl 2021? Cine transmite, cotele la pariuri

Când este Super Bowl 2021? Cine transmite, cotele la pariuri

Super Bowl 2021 e în direct la Unibet TV! Vezi cum arată cotele la pariuri!

Update 8 februarie: Tampa Bay Buccaneers a câștigat trofeul „Vince Lombardi”, după ce a învins Kansas City Chiefs cu scorul de 31-9 în finala NFL 2021.

Ajuns la al 10-lea Super Bowl, Tom Brady a reușit din nou o evoluție senzațională, cu 3 pase decisive. Brady, primul jucător din istoria NFL ce joacă 10 finale, a fost ales MVP-ul finalei de pe Ray Jay, fiind pentru a 5-a oară când primește această distincție.


Cel mai important eveniment sportiv din SUA, finala NFL, este pe 8 februarie, de la ora 01:30, în direct la Unibet TV, serviciul de live streaming gratuit al agenției de pariuri online Unibet. Accesul la vizionare este gratuit pentru toți cei care au cont de client și balanța diferită de zero, iar oferta de pariuri Super Bowl la Unibet include peste 740 de opțiuni cotate excelent.

Super Bowl LV reprezintă cea de-a 55-a ediție a marelui eveniment, finala Ligii Profesioniste de Fotbal American (NFL). Se vor confrunta Kansas City Chiefs, campioana en-titre, și Tampa Bay Buccaneers.

Vrei să vezi finala NFL gratuit, de pe orice dispozitiv mobil sau fix? Deschide cont la Unibet de pe banner!

Este prima dată în istoria competiției când o echipă din NFL are șansa de a deveni campioană în fața propriilor suporteri. Și asta pentru că meciul a fost programat să se joace pe Raymond James Stadium din Tampa (Florida). În tribunele arenei vor fi însă doar 30% locuri ocupate. Interesant este că o treime dintre spectatori vor fi, de fapt, beneficiari de bilete gratuite – angajați din sistemul sanitar din Florida.

Cine va câștiga Super Bowl? Vezi cotele la pariuri Super Bowl LV

Super Bowl 2021 Cota pariuri Kansas CityFavorita finalei NFL din acest an este Kansas City Chiefs, campioana în exercițiu, care se află la a 4-a participare la Super Bowl. Cota este 1.60 la Unibet pentru varianta în care trofeul este păstrat de Kansas City Chiefs. În acest scenariu, Patrick Mahomes și the Chiefs ar ajunge să devină prima echipă după New England Patriots care cucerește două Super Bowl la rând! Kansas City Chiefs a mai câștigat trofeul NFL în 1970 și în 2020. În ultima confruntare directă cu adversarii de la Super Bowl LV, Kansas City Chiefs s-a impus cu 27 la 24 într-o partidă jucată în noiembrie 2020, în Florida.

Super Bowl 2021 Tampa Bay coteDe cealaltă parte, Tampa Bay Buccaneers are cotă 2.38, în condițiile în care nu a mai ajuns în finala NFL din 2003, atunci când s-a impus cu 48 la 21 în fața lui Oakland Raiders. Formația are un as în mânecă – legendarul quarterback Tom Brady (43 de ani), care s-a transferat în Tampa după 20 de ani în tricoul lui New England Patriots.

Acesta va deveni primul jucător din istoria competiției prezent în 10 finale NFL. Mai mult decât atât, americanul  plătit cu 25 de milioane USD pe sezon ar putea ajunge al doilea sportiv din NFL care câștigă Super Bowl cu două echipe, record deținut de Payton Manning (Indianapolis Colts 2007 și Denvers Broncos 2016).

Super Bowl 2021 MVP oddsCele mai recente 5 ediții Super Bowl

  • Super Bowl 2016: Denver Broncos vs. Carolina Panthers 24-10
  • Super Bowl 2017: New England Patriots vs. Atlanta Falcons 34-28
  • Super Bowl 2018: Philadelphia Eagles vs. New England Patriots 41-33
  • Super Bowl 2019: New England Patriots vs. Los Angeles Rams 13-3
  • Super Bowl 2020: Kansas City Chiefs vs. San Francisco 49ers 31-20

Super Bowl este recunoscut nu numai pentru spectacolul sportiv, ci și pentru show-ul muzical de la pauză. Anul trecut, audiența a fost întreținută de Shakira și Jennifer Lopez. Acum, organizatorii au pregătit momente cu The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye), în cadrul unui show produs de celebrul rapper Jay-Z.

Finala NFL Cote pariuri

La pariuri sportive, evident că interesul este enorm – sumele pariate pe finala NFL în 2020 au depășit 7 miliarde de dolari! Acum, poți profita de abundența de oferte pregătite de Unibet în weekend-ul Super Bowl 2021, cu Creștere de Profit Live 20% și un Free Bet pentru cei care pariază online pe finala NFL.

În plus, poți participa gratuit la concursul Predictor Super Bowl 2021, la care 6 răspunsuri corecte aduc un premiu de 25.000 RON.

Predictor Unibet 2021 finala nflOferta Super Bowl 2021 Unibet include peste 740 de opțiuni de pariere pe piețe precum:

Rezultat final, Combo, MVP, Prima repriză, Player props, Evenimente, Touchdown, Field goals, Marcatori, Ambii jucători să înscrie, Player receiving, Player rushing, Kicking, Tackle-uri, Intercepții, Concedieri, Turn-overuri, Punting, Sferturi și multe altele.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului