Connect with us

Alegerea editorului

Cand se joaca Islanda – Romania. Comunicat UEFA

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Cand se joaca Islanda – Romania. Comunicat UEFA

Vineri, 20 martie, UEFA a trimis o circulara prin care a anuntat cand urmeaza sa fie reprogramate meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor, implicit cand se joaca Islanda – Romania.

Primul meci pentru Mirel Radoi pe banca

Comitetul Executiv UEFA s-a intrunit pe data de 17 martie pentru a pune la punct toate detaliile referitoare la intreruperea campionatelor. Atunci a anuntat ca EURO 2020 se amana pentru vara anului 2021, dar si ca se vor intrerupe toate competitiile din Europa. Inca de atunci au precizat ca urmeaza sa ofere publicitatii datele exacte cand se vor disputa meciurile de baraj pentru Campionatul European.

Astazi, forul de la Nyon a trimis catre toate federatiile datele cand trebuie sa fie reprogramate meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor. Astfel, Islanda – Romania trebuie sa se joace pe 4 iunie, iar finalele cateva zile mai tarziu, respectiv pe 9 iunie. Initial, meciul era programat pentru 27 martie.

Selectionata antrenata de Mirel Radoi joaca in deplasare meciul cu Islanda, din play-off-ul de calificare la Campionatul European. Daca va invinge nationala nordica, atunci va infrunta in finala echipa care se impune in meciul dintre Bulgaria si Ungaria. Si acest al doilea meci se disputa cu tricolorii in rol de oaspeti.

Romania, a 3-a favorita la castigarea grupei

Incepand cu luna septembrie urmeaza sa aiba loc a doua editie a Ligii Natiunilor. Romania a picat in Grupa B, acolo unde urmeaza sa le mai intalneasca pe Irlanda de Nord, Norvegia si Austria. Cota tricolorilor sa castige grupa este 4.56. In fata ei sunt Norvegia (cota 3.30) si Austria (2.50). Nord-irlandezii sunt cotati cu ultima sansa, ei avand cota 6.50.

Pe 4 septembrie, la Bucuresti, Romania urmeaza sa joace impotriva Irlandei de Nord, intr-un meci in care pleaca cu prima sansa.

Programul Romaniei in Liga Natiunilor 2020/21

  • Romania – Irlanda, 9 septembrie 2020
  • Austria – Romania, 7 septembrie 2020
  • Norvegia – Romana, 8 octombrie 2020
  • Romania – Austria, 11 octombrie 2020
  • Romania – Norvegia, 14 noiembrie 2020
  • Irlanda de Nord – Romania, 17 noiembrie 2020

PARIAZA PE LIGA NATIUNILOR

CITESTE SI

More in Alegerea editorului