Connect with us

Alegerea editorului

Când și cum se reia Bundesliga? Detalii. Cote & promoții pariuri.

Când și cum se reia Bundesliga?

Când și cum se reia Bundesliga? Detalii. Cote & promoții pariuri. Un articol complet despre revenirea fotbalului în Germania.

Mai știți cât am strâmbat din nas acum două luni, când am auzit de meciuri fără spectatori? Ei bine, acum tremurăm de bucurie la gândul că doar câteva zile ne mai despart de reluarea primului campionat de fotbal european important: Bundesliga. Fără spectatori! Who cares?! Vedem fotbal live din nou și scăpăm de pariurile pe Belarus.

Evident, nemții s-au mișcat din nou excelent și pornesc primii fotbalul, însă haideți să vedem în ce condiții, să aflăm programul rundei din acest weekend și, evident, să vorbim un pic și despre pariuri pe Bundesliga la revenire.

Avem câteva cote mărite – deci șanse de a transforma 5 lei în freebet-uri de 2-300 de lei, avem o agenție de pariuri online ce oferă marja 0% la aceste prime meciuri – deci cote maxime și multe alte informații. Toate detaliile sunt mai jos.

Clasamentul în Bundesliga a înghețat astfel:

Cum arata clasamentul in Bundesliga

Cand se reia campionatele de fotbal? Când și cum se reia Bundesliga?

Programul etapei nr. 26 din 16-18 mai

Sâmbătă 16 mai

 • 16:30 Augsburg vs. Wolfsburg
 • 16:30 Dortmund vs. Schalke
 • 16:30 Dusseldorf vs. Paderborn
 • 16:30 Hoffenheim vs. Hertha
 • 16:30 Leipzig vs. Freiburg
 • 19:30 Frankfurt vs. Monchengladbach

Duminică 17 mai

 • 16:30 Koln vs. Mainz
 • 19:00 Union Berlin vs. Bayern Munchen

Luni 18 mai

 • 21:30 Bremen vs. Leverkusen

Care e cel mai interesant meci al etapei 26?

Fără îndoială, cel mai interesant meci al etapei este Revierderby: Borussia Dortmund (locul 2) vs. Schalke (locul 6).

Promoții pariuri online Bundesliga 16-18 mai 2020

Trei cote mărite la Betfair pentru Bundesliga

Dacă nu ai cont deja la agenția de pariuri online BETFAIR, vezi care dintre ofertele de mai jos îți face cu ochiul. Toate 3 fac parte din categoria cotelor mărite despre care am vorbit pe larg în acest articol.

Pe scurt, este vorba de faptul că poți paria 5 RON pe o cotă specială și, dacă echipa favorită câștigă, primești un bonus uriaș de 2-300 RON ce trebuie rulat O SINGURĂ DATĂ. Toate detaliile sunt prezentate în articolul despre care aminteam mai sus.

Pentru a da curs oricărei oferte, apasă pe butonul dorit și urmează apoi pașii.

1. PARIAZĂ LA COTA 35.00 PE BAYERN

2. PARIAZĂ LA COTA 50.00 PE DORTMUND

3. PARIAZĂ LA COTA 75.00 PE GLADBACH

Transformă 5 RON în 175/250/375 RON cu cotele speciale Betfair

Unibet a pregătit 3 super oferte

1. Ești invitat în club. Ai 25 RON pariu gratuit la minim 4 pariuri multiple (cota minimă 1.40) plasate de luni până duminică. Doar selecții din fotbal. Pariurile Gratuite sunt valabile 7 zile pe orice sport.

2. Provocarea celor mai mari cote. 20 de jucători cu cele mai mari cote câștigătoare vor câștiga câte un Pariu gratuit de 500 RON.

3. Live Streaming – Meciul Săptămânii. Câștiguri mai mari cu 25% pentru următoarele meciuri din Bundesliga, pe care le poți vedea gratuit la Unibet:

 • Borussia Dortmund vs Schalke 04
 • Union Berlin vs Bayern
 • Verder Bremen vs  Bayer Leverkusen

Pentru mai multe detalii despre promoții, apasă butonul de jos.

 DESCHIDE CONT LA UNIBET ACUM. PROFITĂ ȘI TU DE SUPER OFERTE!

La Betano ai cele mai mari cote pentru Bundesligapariuri marja 0 betano

Casa de pariuri online Betano a stabilit marja 0% pentru anumite pariuri la meciurile din Bundesliga. Asta înseamnă că poți paria aici la cele mai mari cote de pe piață, deoarece casa nu oprește niciun comision.

În plus, la Betano ai parte de streaming live video gratuit de la toate partidele rămase de disputat în această ediție din Bundsliga și mii de opțiuni pentru fiecare partidă plus pariuri speciale pe jucători.

Când și cum se reia Bundesliga? Tot ce trebuie să știi

Ce planuri au nemții privind igiena?

Pe lângă lipsa spectatorilor, șefii fotbalului german au stabilit multe alte condiții pentru ca reluarea fotbalului să fie posibilă.

 • Numărul membrilor din staff-ul echipelor redus la maxim
 • Echipele vin la meci la ore diferite
 • Distanța socială se respectă în afara terenului
 • Fără fotografii de grup și mâini strânse
 • Jucătorii vor fi testați cel puțin o dată pe săptămână și vor juca doar după două teste negative consecutive
 • Mingea va fi dezinfectată de mai multe ori în timpul partidei

Ce se întâmplă dacă un fotbalist e testat pozitiv?

Luni, 11 mai, au fost testați 1.700 de fotbaliști din Germania. 10 au fost pozitivi la corona, toți asimptomatici, și au fost trimiși în carantină pentru 14 zile.

Fotbaliștii vor sta în cantonamente, pentru a se evita contactul cu exteriorul și, cel mai probabil, o întreagă echipă va intra în carantină 14 zile, dacă unul dintre fotbaliștii săi va fi pozitiv la teste.

Când se termină Bundesliga 2019/2020?

Dacă totul decurge conform planului, Bundesliga ar trebui să se încheie pe 27 iunie. DFB plănuiește ca semifinalele Cupei Germaniei să se desfășoare la mijlocul lunii iunie și finala curând după. Totuși, sunt șanse mari ca programul celor 9 etape rămase din Bundesliga să sufere modificări.

Care sunt riscurile pentru jucători și oficiali?

Măsurile de distanțare dinaintea partidelor sunt deja bine stabilite și vor fi respectate atât în vestiare, cât și pe marginea terenului. Din păcate, acest contact apropiat nu poate fi evitat și pe terenul de joc, însă unii specialiști susțin că timpul efectiv al apropierii între jucători de-a lungul celor 90 de minute nu ar fi suficient pentru o eventuală transmitere a virusului.

DFL susține că are 25.000 de teste, însă niciun oficial nu fusese testat până în prezent. Aceștia vor fi testați în zilele următoare.

Câți oameni vor fi în total la meciurile din Bundesliga?

Când și cum se reia Bundesliga

sursa foto: talksport.com

Limita maximă este de 322 – fotbaliști, antrenori, arbitrii, jurnaliști, echipa de filmare, cei de la control doping, stewarzi, cei de la ambulanță, îngrijitorii stadionului și băieții de mingi.

Niciun fan nu va fi primit pe stadion, cel puțin până la finalul lunii August.

Dar jucătorii? Ei își doresc să reînceapă activitatea?

Când și cum se reia Bundesliga

Robert Lewandowski sursa: Instagram

Conform datelor prezentate în presa din Germania, se pare că un procent de 90% dintre fotbaliștii germani și-au exprimat dorința de a reveni pe teren, în timp ce restul de 10% nu sunt chiar încântați de idee. Chiar și așa, toată lumea va juca fotbal, în caz contrar jucătorii fiind pasibili de amenzi sau alte pedepse.

Oricum ar fi, Germania este pe cale de a dovedi încă o dată, dacă mai era nevoie, că este o națiune care știe ce vrea și are resursele necesare pentru a se adapta rapid la orice situație.

Partea bună este că modelul reluării fotbalului, dacă se va dovedi de succes, va putea fi preluat și de alte federații.

Dacă articolul „Când și cum se reia Bundesliga” ți se pare util, nu ezita să ne ajuți cu un Like & Share. Mulțumim!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului