Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Care sunt gazdele EURO 2028? Urmeaza anuntul UEFA

Care sunt gazdele EURO 2028? Urmeaza anuntul UEFA

Care sunt gazdele EURO 2028? Urmeaza anuntul UEFA

Desi suntem abia in 2022 si lumea se pregateste de Cupa Mondiala din Qatar, tarile gazda ce urmeaza sa isi deschida granitele pentru EURO 2028 sunt pregatite de marele anunt. Anul acesta, Campionatul Mondial va avea loc in luna Decembrie, pe teritoriul Qatar-ului.

EURO 2024 este programat intre 14 Iunie si 14 Iulie 2024, in Germania. Va urma Cupa Mondiala din 2026, gazduita de Canada, Mexic si Statele Unite ale Americii.

Care sunt gazdele EURO 2028? Urmeaza anuntul UEFA

O astfel de competitie necesita ani de zile de pregatire, deoarece infrastructura trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor, la fluierul de start al turneului. Tocma de aceea UEFA urmeaza sa anunte care sunt gazdele EURO 2028!

MAREA BRITANIE & IRLANDA

Miercuri 24 Martie 2022 este termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura drept tara gazda. Din cate se pare, nu este anticipata o alta oferta in afara celor din Marea Britanie si Irlanda. Astfel, meciurile se vor putea urmari pe teritoriul a 5 tari:

  • Anglia
  • Irlanda de Nord
  • Scotia
  • Tara Galilor
  • Irlanda

In cazul in care garantiile guvernelor nu se vor depune pana la finalul anului 2022, atunci licitatia pentru a gazdui Campionatul European din 2028 se redeschide. Este putin probabil insa ca acest lucru sa se intample.

Anglia, momentul revansei?

Anglia a pierdut marea finala de la EURO 2020 chiar pe teren propriu, cu Italia. Squadra Azzurra s-a impus la penalty-uri pe Wembley si a provocat o furie imensa in capitala. Pana in 2028, britanicii au ocazia sa se revanseze la 3 turnee finale. Anglia nu a reusit sa castige vreodata in istorie aceasta competitie continentala, anul trecut fiind bifata prima prezenta in ultimul act.

In mod cert, Wembley candideaza pentru stadionul gazda al finalei, alaturi de Hampden Park, Stamford Bridge, Emirates sau Anfield. Momentan nu exista cote antepost pentru EURO 2028, insa operatori online importanti precum Betano vor pregati o oferta in anii ce urmeaza.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului