Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului – Video

Cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului

Cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului

De-a lungul timpului, fotbalul ne-a adus niste emotii si sentimente greu de egalat vreodata de ceva sau cineva. Un astfel de meci a fost si confruntarea dintre Watford si Leicester din 12 mai, 2013.

Watford vs Leicester – cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului?

Anul 2013 avea sa aduca un final de meci fabulos, poate cel mai frumos din istoria fotbalului. Watford primea vizita lui Leicester dupa ce in tur ” vulpile ” au castigat cu scorul de 1-0.
Dupa un meci crancen, foarte disputat, sperantele echipei antrenate pe atunci de Gianfranco Zola se vedeau naruite in minutul 96. Desi aveau avantaj, 2-1, Leicester ar fi urmat sa se califice mai departe datorita golului marcat in deplasare.

Ultimul minut de joc, o adevarata nebunie !

imagini Watford vs Leicester

Sursa foto : Zimbo

Odata cu decizia stupida a lui Michael Oliver, arbitrul de centru din acea partida, de a acorda un penalty in ultimul minut de joc pentru Leicester, sperantele gazdelor se vedeau naruite.
Cassetti il talona in careu pe Knockaert si totul era gata pentru gazde.
Totusi, Almunia avea alte planuri..

Knockaert ii ia mingea din mana unui coechipier si vrea el sa bata dupa ce a obtinut penalty. Rateaza in prima faza, Almunia reuseste un efort fantastic si bloheaza si a doua tentativa a lui Anthony Knockaert.
Desi Michael Oliver se pregatea sa fluiere finalul de meci, a mai lasat o faza. O faza care a ramas in istorie drept cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului.

Troy Deeney – De la inchisoare la eroul unui intreg oras

Cel mai frumos final de meci din istoria fotbalului Troy Deeney

sursa: Instagram

O actiune pe partea dreapta imediat dupa penalty avea sa aduca minunea. Mingea a ajuns la Hogg, acesta a recentrat in careu unde se aflau mai multi jucatori ai gazdelor. Troy Deeney a sutat cu o sete fantastica in plasa portii celor de la Leicester.
Troy Deeney juca primul meci pentru Watford dupa ce a fost eliberat din inchisoare. A savarasit o pedeapsa cu executare timp de 10 luni dupa acte de violenta.

” A fost o binecuvantare pentru mine timpul petrecut in inchisoare. Mi-am dat seama de cum puteam rata absolut tot intr-o clipa. Nu credeam sa mai am vreo sansa, vreodata, de a juca fotbal la nivel profesionist ! ” – Troy Deeney.

Mai jos puteti urmari un material video al celui mai frumos final de meci din istoria fotbalului

CITESTE SI

More in Alegerea editorului