Connect with us

Alegerea editorului

Piele de gaina – cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Un top subiectiv cu cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Au trecut deja mai bine de doua saptamani de cand nu mai vedem meciuri din campionatele de top, iar dorul de fotbal nu avea cum sa nu apara. Aceasta pauza a trezit in noi si un sentiment de nostalgie, astfel ca in cele ce urmeaza va vom prezenta o lista a celor mai frumoase imnuri de pe stadioane.

Nu pretind ca este o lista perfecta, sunt sanse foarte mari sa omit o multime de imnuri care starnesc multa emotie si pasiune pe stadioane. Tocmai din acest motiv, te invit sa lasi un comentariu cu melodia ta preferata de pe stadioane.

1. Imnul lui Liverpool – You’ll Never Walk Alone

Cand te gandesti la cele mai frumoase imnuri de pe stadioane imediat mintea iti zboara la imnul lui Liverpool, You’ll Never Walk Alone. Pasiunea cu care fanii “cormoranilor” canta la unison este incredibila. De altfel, acest imn a facut multi oameni sa sustina Liverpool, iar echipa a castigat fani noi chiar si in vremurile in care nu o ducea tocmai bine din punct de vedere sportiv.

2. Imnul echipei FC Sevilla nu are cum sa lipseasca de pe lista cu cele mai frumoase imnuri de pe stadioane

Trebuie sa recunosc ca, din toata aceasta lista, imnul echipei FC Sevilla este prefaratul meu cand vine vorba despre cele mai frumoase imnuri de pe stadioane. Si nici macar nu sunt fan Sevilla. In momentul in care am ascultat pentru prima data imnul cantat de fani, mi-am dorit sa ajung sa vad Sevilla. “Y Sevilla, Sevilla, Sevilla, Aqui estamos contigo Sevilla!” – Da-i un play si nu vei regreta!

3. Toujours on va gagner – Wydad AC

Nu sunt foarte multi cei care au auzit de echipa marocana Wydad AC, dar peluza lor este faimoasa si fantastica in acelasi timp. Atmosfera pe care o fac “leii africii” este de-a dreptul senzationala, iar Toujours on va gagner este piesa de rezistenta.

4. Aris Salonic – Ooo Poustarades

Fanii greci sunt renumiti pentru atmosfera pe care o fac pe stadioane, iar preferatii mei sunt cei de la Aris Salonic. Iar cantecul care imi place cel mai mult este “Ooo Poustarades”, care se aude atat la meciurile de fotbal, cat si la cele de baschet.

5. Borussia Dortmund – Heja BVB

Cea mai frumoasa peluza din lume nu avea cum sa nu apara pe lista cu cele mai frumoase melodii de pe stadioane. Chiar daca You’ll Never Walk Alone l-am publicat in dreptul lui Liverpool, si la Dortmund avem de unde alege. Iar Heja BVB este cantat la unison la fiecare meci de fanii Borussiei Dortmund.

6. Racing Club – Cilindro de Avellaneda

Nu ai cum sa faci o lista cu cele mai frumoase imnuri de pe stadioane fara sa pui macar un club din America de Sud, unde pasiunea pentru fotbal este dusa la extreme. E o alegere grea, dar merg pe mana fanilor argentinieni de la Racing Club.

7. La gente come noi non molla mai

Clipul de mai jos nu este de pe stadioanele de fotbal, dar este foarte relevant in zilele noastre. Melodia “La gente come noi non molla mai” (Oamenii ca noi nu renunta niciodata) a devenit imnul rezistentei in Italia in aceasta perioada cumplita. Melodia cantata pe stadioanele de fotbal din Italia a revenit in actualitate dupa ce curierii companiei UPS din Bergamo au cantat-o in depozit inainte sa isi inceapa activitatea zilnica. Melodia este cantata de fanii multor echipe, printre care Juventus, Napoli, Atalanta, Brescia, Catania si Treviso.

Mentionez din nou ca au fost cateva alegeri subiective, in functie de preferintele personale. Tocmai de aceea, te astept cu un comentariu sa ne spui ce am omis, care sunt preferatele tale. Si nu uita si un like sau un share, pentru ca aceasta lista sa ajunga si la prietenii tai. Cu siguranta si lor le este dor de fotbal cum ne este si noua!

Intre timp, speram ca aceasta perioada cat mai rapid si sa revedem din nou fotbal de clasa. In Europa se fac deja calcule, iar noi am publicat deja o lista in care prezentam cand s-ar putea relua campionatele de top.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului