Connect with us

Alegerea editorului

Charles Leclerc este primul ambasador al EA Sports F1 22

Charles Leclerc este primul ambasador al EA Sports F1 22

Charles Leclerc este primul ambasador al EA Sports F1 22

EA Sports F1 22 reprezinta una din cele mai asteptate productii ale celor de la EA Sports din acest an. Jocul se va lansa pe mapamond in data de 1 Iulie. Fanii „Marelui Circ” au asadar un motiv de bucurie la mijlocul verii.

Charles Leclerc a devenit primul ambasador al noului joc, francezul urmand sa apara pe coperta F1 22. Alaturi de pilotul din Hexagon, sunt inclusi Lando Norris (McLarens) si George Russell (Mercedes).

Charles Leclerc este primul ambasador al EA Sports F1 22

Editia Champions este deja disponibila pentru precomanda, aceasta fiind deidcata unor nume importante din Formula 1 – Lewis Hamilton, Sebastien Vettel, Fernando Alonso si Max Vestappen. Grand Prix-ul inauguram Formula 1 Cypto.com Miami este reprezentat printr-un pachet disponibil in editia Champions.

Reamintim faptul ca incepand cu anul 2023, Statele Unite va oferi o alta locatie de lux pentru circuitul de Formula 1- Las Vegas. Platformele pe care F1 22 urmeaza sa fie disponibil sunt:

  • PlayStation 5
  • PlayStadion4
  • Xbox One
  • Xbox Series X|S
  • PC (prin Origin, Steam, Epic Store sau EA App)

Gamerii care au achizitionat jocul prin intermediul unei precomenzi, se vor putea bucura de el cu 3 zile inainte de lansarea oficiala.

Lee Mather, F1 Senior Creative Director in cadurul Codemasters, a tinut sa faca unele precizari cu privire la noul joc:

“F1 22 celebrează cei mai talentați tineri piloți din F1, astfel că suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Charles Leclerc. Deja consacrat ca unul dintre protagoniștii noii ere a Formula 1, Charles va colabora cu noi pe parcursul întregului sezon, astfel încât să le permitem jucătorilor noștri să fie cât mai aproape de acțiunea din vârful Marelui Ring.”

De asemenea acesta se declara „mandru” de faptul ca productia aduce un omagiu unor fosti campioni mondiali. Bolizii revolutionari, alaturi de noi reguli sunt gata sa aduca o noua era in Formula 1. Toate aceste schimbari se pot observa in noul joc F1 22.

De asemenea, jucatorii vor avea de acum posibilitatea sa arate lumii intregi colectia de masini si iteme, fiind disponibile si optiuni precum My Team, Multiplayer sau 10-year Career.

PARIAZA PE URMATOAREA CURSA DE FORMULA 1, CU UN SUPER BONUS DE 500 RON!

Cine este EA (Electronic Arts)?

Electronic Arts este un lider de piata la nivel global, pentru divertismentul digital. Compania dezvolta anual jocuri si servicii online pentru platforme precum PlatyStation, Xbox sau PC. FIFA, Need for Speed, The Sims sau Plants vs Zombies sunt printre cele mai importante nume din portofoliul companiei.

Jocul F1 22 este realizat in parteneriat cu Codemasters – un dezvoltator de jocuri video cu origini britanice. Acesta din urma are o experienta de 3 decenii in spate si a obtinut mai multe distincii de-a lungul anilor.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului