Connect with us

Alegerea editorului

Cota 10.00 pentru o echipă de nota 10

Cota 10.00 pentru o echipă de nota 10

Prezentă la toate turneele finale Euro și CM din 1998 încoace, Portugalia este la un singur pas să-și asigure biletele și pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Pentru a ajunge acolo, echipa lui Cristiano Ronaldo trebuie doar să treacă de Macedonia de Nord în această seară (29 martie, ora 21:45). Cât de simplu va fi? Vom vedea!

Presupun că orice microbist știe ce a pățit Italia săptămâna trecută, când a pierdut semifinala barajului cu Macedonia de Nord în minutul 92, însă tocmai din acest motiv este de așteptat să vedem un asalt incredibil al lusitanilor pe ‘Estadio do Dragao’, din Porto.

Prin urmare, am ales să pariem la Betano, construind un pariu de cotă 10.00 cu Bet Combo (a scăzut la 9.75)

Argumente pentru bilet

  • Cota Portugaliei la victorie este de doar 1.20
  • Modul în care a decurs prima parte a semifinalei Portugalia – Turcia. Era 2-0 la pauză, iar minunile Macedoniei de Nord nu pot continua la nesfârșit. Cel mai probabil, un gol al portughezilor înscris repede va duce la o victorie finală destul de lejeră.
  • Multe echipe clachează înainte de a face pasul final către o performanță extraordinară
  • Statisticile din meciul Italia – Macedonia (64% – 36% posesie, 32-4 la ocazii de gol, 16-4 la șuturi pe poartă, 16-0 la cornere, 103-12 la atacuri periculoase)
  • Echipa Portugaliei: Costa, Guerreiro, Fonte, Danilo, Dalot, Silva, Moutinho, Fernandes, Jota, Ronaldo, Felix

Iată biletul nostru, cu mențiunea că îl poți personaliza așa cum vrei. Nu doar la Betano, ci și la orice altă casă de pariuri care oferă posibilitatea de a crea pariuri proprii. Pentru mai multă siguranță, poți construi un bilet de cotă 4.00, 5.00, însă meciul are mult potențial.

Citește și avancronica meciului aici!

More in Alegerea editorului