Connect with us

Alegerea editorului

Cote marite la Betano pentru Frankfurt vs Rangers – finala Europa League

Cote marite la Betano pentru Frankfurt vs Rangers - finala Europa League

Cote marite la Betano pentru Frankfurt vs Rangers – finala Europa League

Ne mai despart doar cateva ore pana la finala Europa League, sezonul 2021/2022. Eintracht Frankfurt si Glasgow Rangers se intalnesc pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, din Sevilla. Remarcatul serii pentru publicul din Romania este fara indoiala Ianis Hagi.

Desi nu poate evolua din cauza problemelor la genunchi, internationalul roman este deja la Sevilla, alaturi de tatal sau si Gica Popescu.

Cote marite la Betano pentru Frankfurt vs Rangers – finala Europa League

Evident un astfel de eveniment de gala trebuie sa fie insotit de cateva cote si pariuri speciale. Vorbim totusi de finala Europa League, a doua cea mai galonata competitie inter-cluburi din Europa.

Betano a venit deja cu cateva propuneri, iar noi ti le prezentam, urmand ca tu sa iei decizia pe cine mizezi diseara:

  • Scor corect oricand in meci 1-1: 2.32 2.50
  • Ambele echipe sa primeasca cel puțin un cartonas in fiecare repriza: 3.80 4.10
  • Mega Cote pentru soliste: 1 2.32 2.39; X 3.35 3.49: 2 3.25 3.38

Vedem asadar ca acest operator online licentiat in Romania vine cu propuneri atat pentru pariorii ce prefera solistele, cat si pentru amatorii pariurilor speciale. Crezi ca agresivitatea este la ea acasa diseara, pe Sanchez Pizjuan? Atunci acea cota de 4.10 este alegerea potrivita pentru tine! Mai mult decat atat, poti paria pe aceasta cota cu un BONUS de 500 RON!

COTE SPECIALE BETANO FINALA EUROPA LEAGUE

Cele doua formatii cauta al doilea trofeu european din istorie. De asemenea Frankfurt si Rangers pot realiza ceva unic pentru Germania respectic Scotia, fiind primele reprezentante ce ar castiga Europa League.

Singurele infruntari europene intre cele doua dateaza din 1959/1960, atunci cand Frankfurt trecea de Rangers in semifinalele Cupei Europene cu scorul general de 7-3.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului