Connect with us

Alegerea editorului

Cote speciale pentru posibilii adversarii lui CFR Cluj din șaisprezecimile Europa League

La agenția de pariuri Fortuna puteți paria pe cote speciale pentru adversarii lui CFR Cluj din șaisprezecimile Europa League. Până luni, la ora 14:00, se poate paria pe următorul adversar al campioanei României în primăvara europeană.

Cu cine joacă CFR CLUJ în șaisprezecimile Europa League?

Campioana României a învins-o cu 2-0 pe Celtic Glasgow În urma acestui rezultat s-a calificat în primăvara europeană, ea ocupând locul al doilea în gupă. Principala dilemă este acum adversarul pe care luni urmează să-l afle. Agenția de pariuri Fortuna ți-a pregătit o serie de pariur speciale. Poți miza pe adversarul pe care CFR urmează să-l întâlnească în șaisprezecimi.

Pariază aici pe adversarii lui CFR CLuj din șaisprezecimile Europa League

Calificarea CFR-ului în primăvara europeana s-a făcut în condiții foarte bune. Dan Petrescu & CO. au reușit să acumuleze 12 puncte, reușind și un record. Cele mai multe puncte strânse de o echipă românească în grupele cupelor europene. Așadar, pentru că a terminat pe 2 este în urna a doua și va avea adversari unul și unul. Pe posibila adversară a campioanei României în șaisprezecimile Europa League poți paria acum la Fortuna.

Cote speciale pentru adversarii lui CFR Cluj din șaisprezecimile Europa League

Până luni se poate paria pe posibilul adversar al CFR-ului din faza șaisprezecimilor de finală. Benfica, Arsenal, FC Basel, Ajax Amsterdam, Sporting Braga, Espanyol, Gent, Inter Milano, Basaksehir, LASK Linz, Mancheter United, FC Porto, Salzburg, Sevilla și Malmo. Toți aceștia sunt posibili adversari și primesc cotă 12.00 conform ofertei de pariuri de la Fortuna. CFR nu se poate duela din nou cu Celtic Glasgow. Cel puțin în această fază a competiției, cele două echipe nu vor putea fi din nou rivale, ele fiind echipe calificate din aceeași grupă.

Deschide cont la Fortuna și beneficiezi de bonus 100% până la 500 RON

Tragerea la sorți pentru aflarea șaisprezecimilor Europa League este programată să aibă loc luni, de la ora 14:00, la Nyon. CFR Cluj revine în primăvara europeană după o pauză de șapte ani.

Cea mai recentă asemenea performanță a venit în ediția 2012/2013. Atunci, CFR termina pe locul al treilea în Grupa H din Liga Campionilor și era apoi eliminată de Internazionale Milano, din șaisprezecimile Europa League. Cele doua s-ar putea întâlni din nou, cotă 12.00 fiind pentru un duel CFR Cluj vs Inter Milano, în primăvara europeană.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului