Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

CS:GO peste 1 milion de jucători conectați simultan

CS:GO peste 1 milion de jucători

CS:GO peste 1 milion de jucători conectați simultan

Sporturile electronice câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Potrivit unor estimari recente, pana in 2021 numarul fanilor eSports ar putea ajunge in jurul a 557 milioane, din care 307 milioane ocazionali si 250 milioane regulari.

Recent, CS:GO, unul din cele mai populare jocuri video din istorie, a doborât un nou record și adunand peste 1 milion de oameni care au jucat în același timp. Mai exact, 1.007.062 de jucători s-au aflat simultan pe servere în data de 14 martie.

CS:GO peste 1 milion de jucători simultan – un nou record

La opt ani de la apariția jocului CS:GO, a fost pentru prima dată când s-a doborât borna unui milion de jucători conectați simultan. Precedentul record a fost bătut cu aproximativ 75 de mii de utilizatori, iar cei de la CS:GO le-au mulțumit jucătorilor printr-un mesaj publicat pe Twitter.

Ce este si cum se joaca Counter Strike: Global Offensive

De atunci însă, în ultimele zile, având în vedere pandemia de coronavirus, serverele de CS:GO au fost pline și s-a trecut constant pragul milionului de jucători simultan, conform datelor oficiale oferite de Steam.

CS:GO este atât de apreciat de oamenii din întreaga lume încât s-a distanțat considerabil în lupta pe care o ducea de la distanță cu Dota 2 pentru supremație. La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, CS:GO reușea să întreacă Dota 2 în topul preferințelor și ajungea la un vârf de 767 de mii de utilizatori simultan. În schimb, Dota 2 cobora la 628 de mii de utilizatori simultan.

Între timp, numărul utilizatorilor care au ales să joace CS:GO a crescut tot mai mult. Să luăm spre exemplu ziua de 24 martie, când vârful înregistrat pe Steam a fost de 1.079.644 de utilizatori conectați simultan. În schimb, Dota 2 au jucat cel mai mult în același timp 645.431 de utilizatori.

În orice caz, acestea sunt cele mai populare doua jocuri disponibile pe Steam, la mare distanță de nume precum Football Manager 2020, Tom Clancy’s Rainbow Six Seige, Grand Theft Auto V, Destiny 2, PUBG, Rocket League, Rust sau Path of Exile.

Cum sporturile electronice au avansat mult și au devenit profesioniste, pentru CS:GO s-au creat și clasamente dedicate. Cei mai buni jucători de anul trecut au fost France Mathieu “ZywOo” Herbaut,  Oleksandr “s1mple” Kostyliev, Nicolai “device” Reedtz, Jonathan “EliGE” Jablonowski și Emil “Magisk” Reif.

De altfel, începând cu 2016, numeroase competiții de eSports în care s-a jucat CS:GO au fost televizate, atât în SUA cât și în Asia. Asa cum era si normal, casele de pariuri online de top nu au stat pe ganduri prea mult si au introdus in oferta cele mai tari competitii din aceasta nisa. In plus, branduri celebre, precum Unibet, transmit deja live anumite meciuri.

Top agentii online licentiate ONJN la care poti paria pe CS:GO

  • UNIBET
  • BETANO
  • NETBET
  • BETFAIR
CS:GO este un multiplayer first person shooter lansat în 2002, extrem de popular la nivel internațional, inclusiv în România.

Acest fenomen se desfășoară într-un cadru organizat și în România, iar Nexus Gaming este una dintre cele mai bune echipe existente. De asemenea, România are și o echipa națională de CS:GO, care participă în competițiile internaționale. Trebuie menționat că mulți jucători de CS:GO din România transmit pe YouTube prin live stream și au numeroși fani.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului