Connect with us

Alegerea editorului

Cum poti incasa peste 120 RON pariu gratuit cu doar 25 lei depozit?

Cum poti incasa peste 120 RON pariu gratuit cu doar 25 lei depozit?

Vestile buna continua sa apara odata cu venirea weekendului si suntem pregatiti sa profitam la maxim. Pe langa castigurile obtinute prin biletele de pe site-ul comunitatii, aveti ocazia sa incasati peste 120 RON pariu gratuit cu un depozit minim de doar 25 RON.

Lucrurile sunt atat de simple si cu siguranta foarte multi pariori pot profita de noua oferta de la Betano. Te asteapta o multime de surprize si trebuie sa stii ca imediat dupa confirmarea contului o sa primesti 67 RON fara depunere & 233 rotiri gratuite cash. Cel mai important aspect dupa cum va spuneam si in LIVE-urile de pe Youtube este ca bonusarea se face fara nicio conditie de rulaj. Un aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand accesam o oferta noua.

INCASEAZA ACUM BONUSURILE FARA CONDITII DE RULAJ

  • foloseste codul – 700SURPRIZE
  • te inregistrezi – 233 rotiri gratuite, FARA DEPUNERE.
  • verifici contul – 67 ron pariu gratuit, FARA DEPUNERE.
  • faci depunere min. 25 ron – 50 RON gratuit
  • poti ajunge pana la 700 rotiri gratuite cash

Deci observam ca putem face rost de peste 120 RON pariu gratuit cu doar 25 RON depozit. Cu doua pariuri gratuite putem face lejer doua bilete bune in acest weekend ce ne pot aduce profit. De asemenea, sunt sigur ca unul dintre voi o sa dea marea lovitura cu acele rotiri gratuite ce pot ajunge pana la 700.

VEZI AICI BILETELE DIN ACEST WEEKEND>>>

Cred ca in acest moment avem suficiente argumente pentru a ne bucura de weekend si sa il facem profitabil. Am mentionat de foarte multe ori ca trebuie sa profitam de fiecare avantaj, iar atunci cand avem o oferta atat de buna nu trebuie sa mai stam pe ganduri. Putin mai sus aveti la un singur click sectiunea „Biletul zilei”, acolo unde o sa gasiti cu siguranta inspiratie. Bafta multa tuturor si spor la incasat!

More in Alegerea editorului