Connect with us

Alegerea editorului

David Beckham revine in fotbal

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

David Beckham, legendarul fotbalist al lui Manchester United si al nationalei Angliei s-a retras de o buna bucata de vreme, dar nu s-a indepartat de fotbal.

Retras de cativa ani din activitate, David Beckham n-a putut sa lase fotbalul la o parte. Astfel, inca din 2013, de cand si-a pus ghetele in cui, acesta a cochetat cu ideea de a avea propria lui echipa. Dupa o buna bucata de vreme, planul lui a prins viata si incepand din 2020 va avea echipa in Major League Soccer. Inter Miami a fost primita in randul celei mai importante ligi de fotbal din America de Nord.

Infiintata in anul 2018, Inter Miami a sarbatorit pe 28 ianuarie doi ani de activitate. In tot acest timp, presedintele David Beckham, care este si unul dintre patroni a pus umarul la intrarea echipei in MLS. Dupa un an de negocieri, incepand cu startul editiei 2020, aceasta va lua parte in interesanta competitie. Va face parte din Conferinta de Est, acolo unde si Alexandru Mitrita evolueaza, la New York City FC.

Stadionul este aproape gata

Momentul in care echipa a primit licenta pentru Major League Soccer a echivalat cu startul lucrarilor la noul stadion. Lockhart Stadium se vrea o arena de fotbal cu capacitatea de 18.000 de locuri. Investitia de aproximativ 60 de milioane de dolari este aproape gata. Deschiderea este programata sa aiba loc pe 14 martie, atunci cand echipa va urma sa joace in fata lui Los Angeles Galaxy.

Meciul este unul special pentru Beckham. Avand in vedere ca LA Galaxy este echipa pentru care el a evoluat in cariera. In perioada 2007-2012 acesta a fost componentul californienilor, pentru care a reusit sa inscrie 18 goluri in 98 de meciuri.

Jucatori importanti doriti de Inter Miami

Banii nu par sa fie o problema atat de mare pentru cei patru oameni care detin fraiele lui Inter Miami. Atat David Beckham, cat si ceilalti asociati ai sai sau pus pe tapet cum sa arate echipa in sezonul acesta.

Astfel, sub comanda lui Diego Alonso (44 de ani) ar putea sa vina jucatori cu nume in fotbalul international. Edinson Cavani este una dintre principalele tinte. Jucatorul uruguayan nu mai este multumit la PSG si vrea sa plece, iar Inter Miami ar putea sa fie viitoarea sa destinatie.  Clubul american trateaza si cu Real Madrid, pentru ca doreste sa semneze cu Luka Modric. Croatul mai este sub contract cu actualul lider al Spaniei pana in 2021, dar pare sa fie tentat sa mearga in America.

Mai putin de o luna pana la startul sezonului

Noul sezon al Major League Soccer incepe pe 29 februarie, atunci cand DC United intalneste Colorado Rapids. Insa, primul meci al lui Inter Miami este programat pe 2 martie, atunci cand aceasta merge pe Banc of California Stadium pentru duelul cu Los Angeles FC.

Pariaza pe meciurile lui Inter Miami si ai bonus 100% pana la 500 RON

David Beckham, Marcelo Claure, Jorge and Jose Mas si Masayoshi Son sunt cei patru patroni ai clubului din Florida. „The Herons” este unul dintre cluburile care au primit licenta pentru a participa la cel mai inalt nivel in MLS. Alaturi de Beckahm & Co. incepand cu editia 2020 a campionatului nord-american va lua parte si Nashville SC.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului