Connect with us

Alegerea editorului

Declarații Islanda – România: Erik Hamren vs Mirel Rădoi

Islanda - România: Duelul declarațiilor

Declarații Islanda – România: Erik Hamren vs Mirel Rădoi

Islanda si România urmează să se dueleze joi seara, în cadrul semifinalei barajului pentru Campionatul European de Fotbal din 2020.

Antrenorii celor două echipe naționale au ținut să își încurajeze elevii oferind o serie de declarații intersante. Acestea au făcut înconjurul României, dar au apărut și în presa din Islanda, cu precădere în cotidianul Visir, unul dintre cele mai importante din Islanda.

Vă reamintim că Islanda și România se întâlnesc în semifinalele barajului pentru calificarea la EURO 2020, iar echipa câștigătoare se va duela cu învingătoarea meciului Bulgaria – Ungaria.

Declarații Islanda – România » Erik Hamren, antrenor Islanda

Islanda - România: Duelul declarațiilor celor doi antrenori - ERIK Hamren / sursa facebook

Islanda – România: Duelul declarațiilor / antrenor Islanda Erik Hamren

Despre Islanda

„Exceptându-l pe Ingason care nu s-a putut antrena ieri, toată lumea o face la capacitate maximă și este în formă bună, emoțiile fiind pozitive. Este foarte bine să ai jucători care au mai fost în această poziție pentru a juca astfel de partide. Este bine ca individual și ca echipă să fim în această postură de mai multe ori.”

Despre România

„Întâlnim o echipă puternică care vine cu mai multe puncte forte decât noi. Totuși sunt două echipe egale și șansele de calificare sunt 50-50. Au jucători puternici, buni pe contraatac și câțiva dintre ei șutează bine. Desigur, preferam să vină spectatorii la meci pentru că atunci aveam un avantaj. Nu este o problemă, trebuie să acceptăm. Sunt sigur că se vor auzi oficialii ca și cum tribunele ar fi pline.”

Declarații Islanda – România » Mirel Rădoi, antrenor România

Islanda - România: Duelul declarațiilor celor doi antrenori

Islanda – România: Duelul declarațiilor celor doi antrenori / Mirel Rădoi / sursa facebook

Despre meci

„Eram îngrijorat de teren și de gazon, în martie când trebuia să jucăm știu că nu se prezentau în cele mai bune condiții. eL-am inspectat și acum pot spune că sunt într-o stare excelentă. Cred că jocul de mâine va fi același. Sperăm ca atunci când ultimul fluier se aude să fim echipa care se califică în finala play-off-ului.”

Despre România

„L-am pierdut pe Vlad Chiricheș (accidentat la echipa de club) care era unul dintre cei mai importanți oameni de la noi, nu doar din apărare, ci și din echipă. Dar avem jucători buni care pot umple acest gol și nu trebuie să ne facem probleme. Să zicem că 50% știu echipa, dar mai am un antrenament de făcut și de verificat informațiile primite. Spiritul de echipă este bun, la fel și spiritul de competiție, aspect care ne bucură.”

Despre Islanda

„Islanda are o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic și cred că le cunoaștem destul de bine punctele forte. Ei joacă mereu 4-4-2 și lasă foarte puține spații între oameni. Trebuie să avem răbdare când mingea este la noi, dacă nu sigur vom avea probleme. Sunt sigur că Islanda are cea mai puternică echipă dintre toate naționalele nordice!”

Meciul Islanda – România are loc joi seara, de la ora 21:45 și este transmis în direct pe postul de televiziune ProTV.

Citește și…

Cote marite la 888 pentru Islanda vs Romania

More in Alegerea editorului