Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

DFS: Super Cota pentru Florin Ivanoaie vs Vladimir Tok

DFS: Super Cota pentru Florin Ivanoaie vs Vladimir Tok

sursa foto: DFS Facebook

Dynamite Fighting Show este una dintre cele mai puternice gale de kick box ce se desfasoara in acest moment in Romania. Putem spune ca DFS aduce din nou in prim-plan cele mai tari confruntari ce au avut loc in K1, in special luptele de la categoria grea.

In primele 8 editii organizate de Dynamite Fighting Show in sezoanele 2018-2019 acestia au reusit sa devina lider de audienta in sporturile de contact. Dupa cum se observa, exista foarte mult potential si cu siguranta spectacolul este unul foarte important. Putin mai jos o sa vedem de ce merita sa urmarim acest eveniment si unde se va desfasura.

Noaptea Campionilor 2022 este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și OSS Fighters și va avea loc pe 8 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța.

Cine lupta?

Cu siguranta toata lumea a auzit de Florin „Rambo” Lambagiu, Alex Filip, Flori Ivanoaie sau Sebastian Cozmanca. Sunt luptatori cu greutate ce au reusit sa impresioneze Romania prin victoriile obtinute in ringul de kick box. Ii putem vedea pe toti la treaba pe data de 8 septembrie si cu siguranta o sa merite timpul investit.

sursa foto: dynamitefighting.com

Putem paria pe Dynamite Fighting Show?

Raspunsul este da, putem plasa pariuri pe evenimentele ce se vor desfasura pe data de 8 septembrie. Toate cotele o sa le regasim in oferta celor de la Superbet, acolo unde avem o oferta foarte avantajoasa pentru oamenii din comunitatea noastra.

sursa foto: DFS Facebook

Trebuie sa stiti ca inca de cand am vazut cota romanului nostru Florin Ivanoaie am zis ca nu trebuie ratata. Chiar daca Florin este un luptator cu mai putin meciuri in circuit, acesta a reusit sa fata fata unor nume mari din actuala generatie a greilor. Pe cealalta parte, Vladimir Tok are 50 de lupte la activ si 18 infrangeri, insa este mult mai scund fata de adversarul. Florin Ivanoaie are de partea sa alonja si desigur, conditia fizica mult mai buna. Cota oferita de Superbet este una foarte generoasa si cred ca noi putem profita de acest aspect.

More in Alegerea editorului