Connect with us

Alegerea editorului

Dinamo Bucuresti are un nou sponsor in noul sezon – 888

Dinamo Bucuresti are un nou sponsor in noul sezon - 888

Dinamo Bucuresti are un nou sponsor in noul sezon – 888

Cu o zi inainte de startul sezonului de Liga a 2-a, Dinamo Bucuresti a anuntat un parteneriat foarte important. Clubul din capitala are un nou sponsor pentru sezonul 2022/2023. Este vorba de operatorul online 888.

Intr-o perioada tulbure pentru club, astfel de vesti sunt de bun augur pentru suporteri, care sunt gata si ei sa puna umarul decisiv, alaturi de 888, la promovarea echipei in Liga 1.

Dinamo Bucuresti are un nou sponsor in noul sezon – 888

Cu Dusan Uhrin Jr pe banca tehnica, dinamovistii nu au reusit sa castige barajul de retrogradare / promovare disputat contra celor de la Universitatea Cluj. Ardelenii au avut castig de cauza si acum se bucura de fotbalul de pe prima scena fotbalistica a Romaniei.

De partea cealalta, dinamovistii sunt nevoiti sa porneasca de jos, la Clinceni. Echipa va evolua acolo impotriva celor de la Progresul Spartac, astazi. Gruparea alb-rosie este mare favorita in opinia operatorilor online de pariuri, la promovare. Pentru a se pregati de noul sezon, conducerea a adus o serie de jucatori, printre care Valentin Lazar, Nelut Rosu sau Iulian Rosu – ex FCSB. Iata lista completa a achizitiilor din aceasta vara:

  • Dani Iglesias
  • Bogdan Gavrila
  • Nelut Rosu
  • Vasile Buhaescu
  • Valentin Lazar
  • Iulian Rosu
  • Catalin Tira
  • Ionut Bobea
  • Alin Serban
  • Alin Demici

Antrenorul Ovidiu Burca are unele nemultumiri inainte de startul sezonului competitional:

„Echipa este încă departe de ceea ce mi-aș dori să se întâmple. Zi de zi construim o fundație care să ne ajute să construim o formație care să se lupte pentru locurile de promovare. Conducerea mai este în discuții cu anumiți jucători.

Pedro Barreda Cabanillas (Director International de Marketing la 888), a declarat recent faptul ca grupul pe care il reprezinta este incantat de noua mutare. Logo-ul 888 urmeaza sa apara pe echipamentele de joc ale celor de la Dinamo Bucuresti, dar si pe cele de antrenament.

Mai mult decat atat, pe stadionul Dinamo (ce se afla la o distanta mica fata de birourile centrale din Romania, ale celor de la 888) se vor putea observa insemnele companiei.

Despre 888

Compania 888 Holdings PLC a fost fondata in anul 1997, asadar vorbim de o experienta de peste 2 decenii in domeniul jocurilor de noroc. Momentan la 888poker, 888casino si 888sport sunt peste 1.300 de angajati, care asigura o experienta placuta pentru toti clientii.

In Romania, platforma 888sport a fost lansata pe piata in anul 2008, detinand o licenta de functionare acordata de catre ONJN (Oficiul National al Jocurilor de Noroc).

CITESTE SI

More in Alegerea editorului