Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Doliu in fotbalul romanesc.. a incetat din viata Emil Jula!

Doliu in fotbalul romanesc.. a incetat din viata Emil Jula!

Vestile proaste se tin lant in 2020. Dupa ce fotbalul intern l-a pierdut pe antrenorul Ionut Popa in luna Iunie, acum un fost atacant important a incetat din viata.

Doliu in fotbalul romanesc.. a incetat din viata Emil Jula!

Emil Jula – fostul atacant al celor de la Universitatea Cluj sau Energie Cottbus, a decedat la varsta de 40 de ani. Conform informatiilor de ultima ora, se pare ca decesul sau a fost cauzat de infarct. Informatii noi sunt asteptate in orele ce urmeaza.

Cine a fost Emil Jula?

Jula s-a nascut la Cluj, acolo unde a si evoluat in perioada 1998-2006 la Universitatea. Mai apoi a fost transferat la Otelul Galati, cu care a castigat Cupa Intertoto in 2007. Un an mai tarziu, varful clujean a ajuns la Energie Cottbus, pentru care a marcat de 29 de ori in 100 de partide. Merita mentionat faptul ca 27 din cele 100 de aparitii au fost la cel mai inalt nivel – in Bundesliga!

Atacantul a continuat in Germania, la MSV Duisburg si VfL Osnabruck. In 2013, Jula s-a intors in Liga 1, la Ceahlaul Piatra Neamt. A mai trecut pe la U Cluj si Otelul, inainte sa agate ghetele in cui acum 2 ani. Cu siguranta “sepcile rosii” isi vor aminti de Emil, atacantul ce a reusit sa marcheze de 19 ori in tricoul alb-negru.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului