Connect with us

Alegerea editorului

Doliu in fotbalul romanesc! A incetat din viata Ionut Popa..

Doliu in fotbalul romanesc! A incetat din viata Ionut Popa..

Din pacate, incepem dimineata cu o veste trista. Dupa ce in luna Martie l-am pierdut pe Martin Tudor, un alt nume important al fotbalului romanesc a incetat din viata.

Ionut Popa a incetat din viata la Spitalul Judetean Arad in aceasta dimineata, dupa ce organismul sau a cedat. Fostul antrenor al celor de la Poli Timisoara suferea de cativa ani de o boala grava, iar oamenii de fotbal s-au oferit sa il ajute. Dennis Man (ex UTA Arad) a realizat o strangere de fonduri alaturi de alti fosti colegi. Despre Gigi Becali se zvonea ca va plati un tratament costisitor, insa in cele din urma acest lucru nu s-a mai adeverit.

La inceputul lunii Ianuarie, Ionut Popa a oferit ultimul sau interviu:

“Cum ma simt? Ca un om bolnav, dar poate ca asta imi este soarta. Am fost pe la o gramada de medici, dar… Of, cum este viata asta. Chiar nu vreau sa para acum ca ma plang în presa.”

Cine a fost Ionut Popa? 

Ionut Popa s-a nascut pe data de 17 Aprilie 1953 la Savarsin – Arad. Ca antrenor, acesta si-a facut debutul la UTA Arad, echipa pentur care a activat si ultima oara. De-a lungul carierei, Ionut Popa a mai trecut pe la Poli Iasi, Mioveni, Somiii Pancota sau Poli Timisoara. Performanta de la Poli ramane una incredibila, reusind sa salveze echipa de la retrogradare cu un deficit de -14 puncte.

Ionut Popa a fost un personaj carismatic, un antrenor si un om de nota 10. Este o noua pierdere grea pentru fotbalul din Romania.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace..

CITESTE SI

More in Alegerea editorului