Connect with us

Alegerea editorului

Echipa săptămânii în Europa League

Echipa săptămânii în Europa League

Echipa săptămânii în Europa League

S-au disputat meciurile din sferturile de finală ale Europa League 2020, iar noi am aflat care sunt cele patru echipe ce vor juca în semifinale.

A fost o ocazie unică și pentru fani, să observe la treabă echipe importante din fotbalul european. S-a jucat în Germania, acolo unde se va susține întreg turneul de final al competiției. Manchester United, FC Sevilla, Șahtior Donetsk și Inter Milano sunt cele patru echipe care se vor înfrunta în semifinalele Europa League.

  • FC Sevilla – Manchester United, duminică, 16 august 2020 ora 22:00
  • Inter Milano – Șahtior Donetsk, luni, 17 august 2020, ora 22:00

United, singura care a avut nevoie de prelungiri

Dintre toate meciurile din faza sferturilor de finală, unul singur a decis echipa care se va califica după disputarea prelungilor. Manchester United a dominat autoritar meciul împotriva danezilor de la FC Copenhaga. Însă, unicul gol al meciului a fost înscris de Bruno Fernandes. Portughezul a transformat lovitura de la 11 m acordată în minutul 99 și United s-a calificat din nou în penultimul act.

Șahtior, peformera sferturilor de finală

Cea mai categorică victorie a venit din partea ucrainienilor de la Șahtior, care au dat de pământ cu FC Basel. Minerii au trecut cu 4-1 de elvețieni, după ce au condus cu 2-0 la pauză și cu 4-0 în minutul 90. Lucrul acesta a făcut ca echipa campioană din Ucraina să aibă cei mai mulți jucători în echipa săptămânii din Europa League.

  • Portari: Johnsson (FC Copenhaga
  • Fundași: Dodo (Șahtior), Maguire (Manchester United, Diego Godin (Inter), Wan Bissaka (Manchester United).
  • Mijlocași: Taison (Șahtior), Banega (Sevilla), Marlos (Șahtior), Marțial (Manchester United)
  • Atacanți: Junior Moras (Șahtior), Romelu Lukaku (Inter Milano)

CITESTE SI

More in Alegerea editorului