Connect with us

Alegerea editorului

Echipament inspirat din folclorul romanesc in FIFA 22

Echipament inspirat din folclorul romanesc in FIFA 22

Echipament inspirat din folclorul romanesc in FIFA 22

Fotbalul romanesc este bine reprezentat in fiecare editie a celebrului joc dezvoltat de EA Sports – FIFA. Editia din 2022 il are pe Gheorghe Hagi in prim plan, cu variantele sale de ”Icon”. De asemenea, Ianis Hagi a primit si el un card special, disponibil la sectiunea SBC.

Acum, iubitorii acestui joc de la noi din tara au un nou motiv de bucurie. EA Sports a introdus in FIFA 22 un echipament inspirat din folclorul romanesc.

Echipament inspirat din folclorul romanesc in FIFA 22

Echipamentul este unul unic, cu un design impresionat. La baza design-ului stau mastile traditionale romanesti, fiind inserate diferite simboluri din folclor.

Echipamentul este disponibil incepand de astazi – 5 Mai 2022 – fiind accesibil prin intermediul unui SBC (Squad Building Challenge), pana pe data de 12 Mai. Ionel Stanescu – Line Producer EA Sports FIFA, EA Romania – a declarat:

„Ne bucurăm să continuăm tradiția introducerii de conținut românesc dedicat în seria FIFA, foarte apreciată încă de la prima iterație – FIFA 20, și sperăm că românii pasionați de fotbal și jocuri video vor purta cu mândrie acest echipament special, pe terenurile virtuale de joc.”

PARIAZA PE ESPORTS LA BETANO, CU UN BONUS DE 500 RON!

FIFA 22 este unul din cele mai importante jocuri video disponibile in momentul de fata. La productia jocului au contribuit EA Romania si EA Vancouver.

Cine este cel mai bun jucator din Liga 1?

Dupa cum bine stiti, Liga 1 este prezenta in FIFA 22, insa evident rating-ul jucatorilor este destul de scazut. Nu exista vreun reprezentant in primul esalon fotbalistic al Romaniei, care sa detina un card gold.

Cel mai mare rating ii apartine fundasului stanga al campioanei Romaniei – CFR Cluj. Este vorba de Mario Camora, internationaul roman avand un rating de 72 in momentul de fata. Acesta este urmat, dupa cum urmeaza:

1.Camora (LB, CFR Cluj): OVR 72
2. Dan Nistor (CM, Universitatea Craiova): OVR 72
3. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 72
4. Paulo Vinícius (CB, FCSB): OVR 72
5. Nicușor Bancu (LB, Universitatea Craiova): OVR 71
6. Mirko Pigliacelli (GK, Universitatea Craiova): OVR 71
7. Giedrius Arlauskis (GK, CFR Cluj): OVR 71
8. Florin Tănase (CF, FCSB): OVR 71
9. Olimpiu Moruțan (CAM, exFCSB – in prezent la Galatasaray): OVR 71
10. Ciprian Deac (CAM, CFR Cluj): OVR 71

CITESTE SI

More in Alegerea editorului