Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale

Fotbalul european revine în prim-plan, iar echipele din România urmează să între în cursă peste doar câteva zile. FCSB, Craiova, FC Botoșani și CFR Cluj urmează să evolueze în cupele europene, Europa League, respectiv Liga Campionilor.

CFR Cluj, prima echipa din Liga I care intră în cupele europene

Nici trei săptămâni nu au trecut de la ultimul meci din sezonul 2019/20 de Liga I, iar campioana evoluează deja în primul tur de calificare al cupelor europene. Astfel, miercuri, 19 august 2020, de la ora 22:00, în Malta, are loc Floriana FC vs CFR Cluj.

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale

Există o favorită clară în acest meci, CFR Cluj. Dan Petrescu & Co. nu au cum să rateze calificarea. Însă, casele de pariuri sunt mai mult decât convinse că feroviarii nu vor putea intra în grupele Ligii Campionilor. 1.001 este cota pentru ca CFR Cluj să nu se califice între cele mai bune 32 de echipe din Europa. În schimb, dacă se reușește această peformanță, vei câștiga de 25 ori X miza.

FC Botoșani, adversar accesibil

Dacă în primul tur de calificare din Europa League avem adversari accesibili, pe termen lung echipele din România vor avea probleme. Este ceva normal să fie așa, având în vedere coeficientul de țară și lipsa de performanță la nivel european din ultimii ani. Cu mici excepții, echipele au fost eliminate de cele mai multe ori încă din tururile de calificare.

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale 2

Aflată pe locul 3 la finalul sezonului regular și pe locul 4 în play-off, este beneficiara unei situații favorabile. Astra, echipa de pe locul al treilea nu a avut dreptul de participare în cupele europene și așa au ajuns moldovenii în acest punct. Nu sunt pentru prima oară, au mai evoluat în Europa League, dar prezența lor a fost timidă. Drept urmare, cotele pentru ca aceștia să ajungă în faza grupelor sunt pe măsură. Practic, dacă vor produce surpriza îți mărești profitul de 50 de ori.

FCSB, o umbră a echipei care intra în grupele Ligii

Timpul a trecut și cu el gloria echipelor care în urmă cu puțin timp prindeau grupele Ligii Campionilor. FCSB este una dintre aceste formații, care în era fotbalului modern a simțit ce înseamnă să stai la masa bogaților. De altfel, fotbalul românesc încă supraviețuiește după perioada respectivă.

Și, totuși, casele de pariuri nu mai au încredere nici în FCSB, actuala câștigătoare a Cupei României 2020. Formația patronată de Gheorghe Becali are cotă 3.00 să între în grupele Europa League 2020/21. În schimb, 1.35 este cota pentru ca această să fie eliminată până atunci. FCSB va înfrunta joi, 27 august 2020,  formația armeană Shirak. Meciul se va juca la București, într-o singură manșă, iar dacă la finalul celor 90 de minute este egal, se joacă prelungiri și dacă este cazul, se vor executa lovituri de departajare.

Craiova pregătită mai mult ca oricând să asalteze Georgia

Ceea ce se întâmplă acum la Universitatea Craiova anunță intenția celor de acolo să aducă titlul în Bănie. Nu o să fie ușor, dar în momentul de față, pot spune că este echipa care poate asigura un buget de zece milioane de euro fără probleme. Totodată, dorința oltenilor de a se califica în grupele Europa League este mare, patronul Mihai Rotaru anunțând lucrul acesta.

Primul test pe care “leii” îl vor avea este împotriva lui Lokomotiv Tbilisi. Meciul se va disputa pe 27 august, în Georgia, dar vicecampionii României sunt net favoriți.  Nu așa stau lucrurile și când vorbim despre calificarea în grupele Europa League. Betano oferă deja pariuri speciale, iar printre ele se află și acesta, Universitatea Craiova să intre sau nu în grupe. 4.50 este cota pentru NU, sa nu se califice în grupe și 1.18 pentru DA, să se califice în grupe, ceea ce ar fi cu adevărat o peformanță.

Echipele românești în Europa League: cote și pariuri speciale

Floriana FC vs CFR Cluj

Ordabasy Shymkent vs FC Botoșani

FCSB vs Shiraki

 Lokomotiv Tbilisi vs Universitatea Craiova

More in Alegerea editorului