Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Etapa de Premier League amanata

Etapa de Premier League amanata

Etapa de Premier League amanata

Din pacate, ziua de 8 septembrie 2022 va ramane in istorie drept una neagra pentru poporul britanic si nu numai. Regina Elisabeta a II-a a incetat din viata la varsta de 96 de ani. A fost sfarsitul unei domnii istorice de 70 de ani. Aceasta urcase pe tron la 6 februarie 1952, atunci cand avea 25 de ani.

Noul rege al Marii Britanii urmeaza sa devina in cursul zilei de astazi printul Charles. Acesta va fi ajutat de regina consoarta – Camilla. Asa cum era de asteptat, sportul in Regatul Unit trece pe plan secund si vestea pe care o asteptam toti s-a confirmat.

Etapa de Premier League amanata

Etapa cu numarul 7 de Premier League din acest weekend, a fost amanata. Decizia nu are legatura doar cu prima divizie fotbalistica a Angliei, ci si cu Championship si restul esaloanelor. Urmeaza o perioada de doliu pentru poporul englez, fapt pentru care Manchester United, Arsenal si West Ham au fost ultimele formatii din Anglia ce au disputat meciuri in aceasta saptamana.

Aseara, pe Olympic Stadium, FCSB si West Ham au tinut un moment de reculegere inaintea partidei si au purtat pe brate banderole de culoare neagra.

In aceasta dupa-amiaza, federatia engleza de fotbal a confirmat faptul ca toate meciurile de sambata, duminica si luni au fost amanate. Nu se cunoaste o situatie clara a duelurilor din urmatorul weekend si nici ceea ce se va intampla cu formatiile ce evolueaza in Europa. Cel mai probabil insa, programul Champions League, Europa League si Conference League NU va fi afectat.

Ramane de vazut cand se vor reprograma partidele din acest weekend, deoarece programul este deja unul foarte incarcat – in conditiile in care la finalul lunii noiembrie va incepe Cupa Mondiala din Qatar.

PARIAZA PE PREMIER LEAGUE CU UN BONUS DE 500 RON!

Revenim cu update-uri..

CITESTE SI

More in Alegerea editorului