Connect with us

Alegerea editorului

FC Barcelona vs Atletico Madrid, City vs Chelsea și alte derby-uri de top se joacă pe 8-9 mai

FC Barcelona vs Atletico Madrid, City vs Chelsea și alte derby-uri de top se joacă pe 8-9 mai

FC Barcelona vs Atletico Madrid, City vs Chelsea și alte derby-uri de top se joacă pe 8-9 mai

Pe măsură ce se apropie vara, se joacă meciurile din ultimele etape în campionatele naționale de fotbal din Europa. În acest week-end, pasionații de fotbal au parte de mai multe derby-uri. Toate au implicații semnificative în lupta pentru titlu sau / și în lupta pentru pozițiile eligibile pentru calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Dacă în Serie A avem deja campioana cunoscută (Inter Milano), în Premier League cei de la Manchester City mai au nevoie doar de confirmarea matematică. În schimb, în La Liga competiția este în continuare deschisă, cu 4 echipe în partea de sus a clasamentului (Atletico Madrid, Real Madrid, FC Barcelona și FC Sevilla) între care este o diferență de maximum 6 puncte.

Pentru pariori momentul este unul foarte bun, gradul de predictibilitate fiind mai ridicat în partide cu o astfel de încărcătură. Echipele dau 100%, fiind conștiente că orice pas greșit poate fi fatal. Astfel, am ales și câteva ponturi pariuri pentru cei interesați, excelent cotate pe site-ul agenției de pariuri online Unibet, care transmite și live 3 din cele 4 meciuri prezentate. Tot la Unibet, orice pariu de minim 25 RON înseamnă și o șansă la extra premii de top – gadgeturi de mii de euro săptămânal.

FC Barcelona vs Atletico Madrid, sâmbătă, 8 mai, 17:15 

FC Barcelona are șansa de a o depăși pe Atletico în clasament. Condiția este să câștige acest meci pe teren propriu. Formația din Madrid are un avans de doar 2 puncte și va lupta cu siguranță pentru a-l păstra sau pentru a-l mări.

Este greu de anticipat rezultatul final, însă putem paria pe un joc ofensiv, spectaculos, cu multe goluri la ambele porți. În 2 din ultimele 3 jocuri directe, ambele echipe au marcat și s-au consemnat în total cel puțin 3 goluri. Acum, cota este 2.10 pentru selecția Ambele marchează și peste 2.5 goluri, în secțiunea Pariuri Combo Unibet.

Manchester City vs Chelsea, sâmbătă, 8 mai, 19:30

Manchester City – Chelsea este mereu un derby în Premier League, dar în acest moment există niște motivații suplimentare. Dincolo de poziția bună a echipelor în clasament, ambele formații s-au calificat recent în finala Ligii Campionilor! Așadar, putem spune că avem în acest week-end o avanpremieră a ultimului meci din actualul sezon de UEFA Champions League. Finala este programată pe data de 29 mai la Istanbul.

Cu 13 puncte avans în clasament, Manchester City nu are emoții în privința câștigării trofeului în Premier League. Însă ar putea să marcheze acest lucru chiar contra lui Chelsea, cucerind matematic titlul, înainte de finalul sezonului. Dincolo de orgoliu, Chelsea are de apărat poziția în clasament – are nevoie de puncte pentru a termina pe un loc care să îi ofere acces în Liga Campionilor și în sezonul viitor.

Londonezii au o serie excelentă de 11 jocuri consecutive fără înfrângere pe teren străin și au eliminat-o pe City din FA Cup acum 3 săptămâni, deci au șanse mari să plece neînvinși de la Manchester – cotă 1.94 pe unibet.ro pentru acest scenariu.

Juventus vs AC Milan, duminică, 9 mai, 21:45 

Juventus și AC Milan se clasează pe locurile 3 și 4 în Serie A, la egalitate de puncte. Derby-ul din acest week-end are importanță doar în lupta pentru locurile eligibile pentru Liga Campionilor. Acest lucru este valabil în condițiile în care Inter a fost deja desemnată campioană (avans de 13 puncte în acest moment față de locul 2, ocupat de Atalanta).

Favorită este Juventus, care a câștigat în 8 din ultimele 10 meciuri cu AC Milan. De asemenea, în 9 dintre aceste întâlniri, s-au marcat maximum 4 goluri. Rezultă o variantă de luat în calcul la pariuri online Serie A: victorie Juventus și sub 4.5 goluri, la o cotă de 2.12 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo Unibet.

Real Madrid vs FC Sevilla, duminică, 9 mai, 22:00

Real Madrid a reușit să obțină victoria în ultimele 4 meciuri cu Sevilla. Acum, în calitate de gazde, pornesc ca formație favorită. Real Madrid este mai aproape de primul loc în clasament față de Sevilla (2 puncte distanță, față de 6 puncte depărtare), deci are șanse reale la titlu. O motivație în plus deoarece Eliminați din Champions League, cei de la Real Madrid este de așteptat să facă totul posibil pentru a câștiga trofeul în La Liga. La Unibet, se poate paria pe meci câștigat de gazde la cota de 2.08.

Cotele la pariuri prezentate pot suferi oricând modificări.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului