Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Formula 1 – MP al Frantei 20.06.2021

Formula 1 - MP al Frantei 20.06.2021

Formula 1 – MP al Frantei 20.06.2021

Runda cu numărul 7 din Formula 1 se desfășoară in Franța, pe circuitul Paul Ricard. Un circuit destul de rapid pentru piloți, aceștia înregistrând in jur de 1 minut și 30 de secunde pe tura. Cursa va avea 53 de tururi și are o lungime de 5.842km, iar pole-position-ul este ocupat de Max Verstappen. Cursa poate fi vizionata pe DigiSport 1, in HD, dar și in 4K.

In calificări, piloții neexperimentați au avut parte de evenimente neplăcute. Mick Schumacher și Yuki Tsunoda au ridicat steagul roșu din cauza accidentelor provocate. Tsunoda nu a dus Q1 pana la capăt, dar Mick, a reușit sa se califice in Q2 datorită timpului și a steagului roșu.

Esteban Ocon, pilotul celor de la Alpine, s-a clasat doar pe 11, deși a avut evolutii constante in top 10 in ultimele curse. Astăzi o misiune grea, avându-i in fata sa pe Ricciardo și colegul sau, Alonso. Din spate vor veni, Sebastien Vettel de la Aston Martin și Giovinazzi de la Alfa Romeo.

Formula 1 – MP al Frantei 20.06.2021 – Termina Pierre Gasly in primii 6?

Pierre Gasly este surpriza plăcută a acestui sezon, fiind constant in top 10, iar astăzi va pleca de pe poziția a 6-a. La Baku a terminat pe podium, completându-l de pe locul 3, care poate fi similară cu o victorie pentru Alpha Tauri.

La McLaren, Daniel Ricciardo e departe de forma pe care a arătat-o la Red Bull, dar chiar și Renault. Un modest loc 10, foarte periculos, având in vedere cine va veni din spatele lui. Lando Norris, speranța celor de la McLaren, s-a clasat pe 8 și va avea o misiune grea pentru a urca in Clasament. Leclerc, Gasly și Sainz sunt in fata lui, ceea ce ne spune ca vom avea parte de dueluri interesante.

Deși ieri vremea anunța ploaie in timpul cursei, pare ca totul și-a revenit, iar piloții nu vor fi nevoiți sa recurgă la pneuri de apa. Cel mai probabil vor începe cu pneuri soft, trecând la hard-uri pentru ultima parte a cursei.

Voi miza pe 3 piloți astăzi, având in vedere evoluțiile lor din ultimele etape. Cotele oferite astăzi vin de la Betano, acolo unde puteți beneficia de un Bonus de pana la 500 RON la fiecare cont nou deschis.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului