Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Cand reincepe Formula 1: Calendar complet și favoriți

Max Verstappen

Cand reincepe Formula 1: Calendar complet și favoriți

Pandemia de coronavirus a făcut ca sportul mondial să se întrerupă. Totul a durat câteva luni, dar pare că lucrurile să reintre în normal și cel mai bine vedem asta din declarațiile șefului Formulei 1. Acesta a anunțat că luna viitoare se reia sezonul 2020 , urmând să aibă loc, în total, opt curse, asta după ce a fost câteva zile decisive.

Max Verstappen pilot Red Bull

Formula 1 se reia: Calendar complet și favoriți

Conducerea Formula 1 s-a reunit și a luat hotărârea de a salva competiția pentru acest sezon, care a fost unul de criză. Așadar, deși au existat îndoieli asupra acestui sezon, lucrurile vor reintra în normal. Marele Premiu al Marii Britanii a fost și el fixat, dar se va disputa în condiții speciale. Guvernul britanic a anunțat carantină de 14 zile pentru cei care vin de peste mări și țări.

Marele Premiu al Austriei – prezentare, cote la pariuri și favoriți

Pentru prima dată în istorie, Marele Premiu al Austriei s-a ținut în anul 1963 și a fost câștigat de australianul Jack Brabham. Este o cursă destul de lungă dat fiind faptul că măsoară 4.318 km. Pentru a câștiga cursa, piloții trebuie să parcurgă 71 de rotiri complete, mai exact 305.4 km.

Max Verstappen este pilotul care a reușit să câștige ultimele două curse. Olandezul în vârstă de 22 de ani mai are nevoie de încă o victorie și îl pote ajunge pe Alain Prost, pilotul cu cele mai multe victorii în Marele Premiu al Austriei. Pilotul celor de la Red Bull Racing-Honda a terminat cursa din 2019 în 88 de minute.

Și cu toate acestea, conform agenției de pariuri online Betano, favorit la câștigarea Marelui Premiu al Austriei este Lewis Hamilton. Britanicul a primit o cotă de 2.90, fiind urmat de deținătorul trofeului, Max Vestappen, cu o cotă de 3.40.

FAVORIȚI MARELE PREMIU AL AUSTRIEI

Cote la pariuri Formula 1

Cand reincepe Formula 1: Calendar complet și favoriți

Câștigătorii din ultimii 5 ani ai Marelui Premiu al Austriei

 • 2019 – Max Verstappen (Red Bull Racing-Honda)
 • 2018 – Max Verstappen (Red Bull Racing – TAG Heuer)
 • 2017 – Valtteri Bottas (Mercedes)
 • 2016 – Lewis Hamilton (Mercedes)
 • 2015 – Nico Rosberg (Mercedes)

Formula 1 se reia: Calendarul complet și favoriții

Anul acesta este și un an special pentru cursa de Silverstone. Se fac 70 de ani de la găzduirea primei curse acolo. Pentru a aduce un omagiu, cea de-a doua cursă din Marea Britanie poartă numele Marele Premiu de 70 de ani. Are loc la o săptămână după cursa 1 de la Silverstone.

Sunt două pauze mai mari, respectiv de două săptămâni. Prima între 19 iulie și 2 august, iar cea de-a doua din 16 august și până pe 30 august.

 • 5 iulie – Marele Premiu al Austriei
 • 12 iulie – Marele Premiu al Styria
 • 19 iulie – Marele Premiu al Ungariei
 • 2 august – Marele Premiu al Marii Britanii
 • 9 august – Marele Premiu de 70 de ani
 • 16 august – Marele Premiu al Spaniei
 • 30 august – Marele Premiu al Belgiei
 • 6 septembrie – Marele Premiu al Italiei

Același Lewis Hamilton este favoritul agențiilor de pariuri la câștigarea trofeului de cel mai bun pilot al sezonului 2020. Britanicul este cotat cu 1.50 să fie pe primul loc la finalul acestor curse. Este urmat la mare distanță de Charles Leclerc și același Max Verstappen, amândoi având cotă 6.50.

Dacă ți-a plăcut articolul Cand reincepe Formula 1: Calendar complet și favoriți, te rugăm să dai un like și un share!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului