Connect with us

Alegerea editorului

Formula 1 – MP al Azerbaijanului 06.06.2021

Formula 1 - MP al Azerbaijanului 06.06.2021

Formula 1 – MP al Azerbaijanului 06.06.2021

Incepand cu ora 15, Baku gazduieste a 6-a etapa din calendarul 2021 al Formula 1. In ultima etapa de la Monaco, am pronosticat corect toate cele 3 evenimente, iar pentru astazi avem doua recomandari interesante. Baku, la fel ca Monaco, este un circuit stradal unde surprizele pot aparea la orice pas. In calificari am avut parte de iesiri in decor, asadar ma astept ca aceasta etapa sa nu fie lipsita de surprize. Cursa poate fi urmarita pe canalele Digi Sport, in format HD si 4K.

Monegascul Charles Leclerc a obtinut al doilea pole-position consecutiv, dupa cel din Monaco. Din pacate, inainte de a incepe cursa din Monaco, a fost obligat sa abandoneze din cauza unei probleme tehnice la masina. Cei de la Ferrari par ca au invatat din greseli, astfel incat masina este sigura si pregatita de a incepe cursa de astazi.

Acesta va avea o misiune foarte dificila de a se mentine pe primul loc, avand in vedere ca in spatele lui sunt Lewis Hamilton si Max Verstappen. Olandezul a trecut pe primul loc in clasamentul general, pentru prima data in istorie si va urmari o clasare in fata lui Lewis Hamilton.

Formula 1 – MP al Azerbaijanului 06.06.2021 – obtine Sebastian Vettel puncte?

Un alt duel interesant se va da pentru ultimul loc care asigura punct in clasamentul general. Acolo, Sebastian Vettel, campion mondial de 4 ori in Formula 1, va trebui sa se lupte cu piloti foarte buni. In fata lui sunt Valtteri Bottas si Lando Norris, insa cred ca cei doi vor parasi destul de repede locurile 9 si 10. Lupta pe care Sebastian Vettel va trebui sa o castige se va da intre cei doi piloti Alpine: legendarul Fernando Alonso si Esteban Ocon. In ultima cursa, Ocon a demonstrat ca poate pilota foarte bine, obtinand puncte importante pentru echipa sa. Fernando Alonso, mai mult o fantoma a trecutului, decat un pilot al prezentului, are doar 5 puncte in clasament.

Dupa cum spuneam si in inceputul articolului, ma astept la o cursa plina de evenimente unde va fi destul de greu sa prezici un castigator. Echipa cu cea mai buna tactica va reusi sa obtina puncte, astazi, in capitala Azerbaijanului.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului