Connect with us

Alegerea editorului

Fotbalul belgian, zguduit! Standard Liege, retrogradata?

Fotbalul belgian, zguduit! Standard Liege, retrogradata?

In 2012, fostul fundas central al celor de la Steaua Bucuresti – Dorin Goian, traia o adevarata drama. Echipa la care evolua in prezent – legendara Glasgow Rangers – avea sa retrogradeze in liga a 4-a. Acum, un alt roman este pe cale sa traiasca acest scenariu, dupa o decizie drastica a federatiei de fotbal din Belgia.

Denis Dragus & Standard Liege – in liga a 4-a?

Una din cele mai titrate formatii din Jupiler League se pare ca nu a luat licenta pentru sezonul 2020/2021. In plina pademie de Coronavirus, unele cluburi se confrunta cu probleme mult mai mari. Standard Liege a fost retrogradata in liga a 4-a belgiana, cel putin pana la atacarea deciziei.

Se pare ca printre principalele motive se numara depasirea datei pentru plata unor bonusuri ale jucatorilor si neregularitati in vanzarea stadionului. Oficialii clubului au efectuat deja unele demersuri pentru a a ataca in instanta aceasta decizie.

Mouscron – in aceeasi situatie

Fosta echipa a lui Mircea Rednic a fost si ea retrogradata, insa aici problemele sunt chiar mai delicate. In ultimii ani acestia au fost pasibili de o astfel de decizie si au primit licenta la limita. In acest moment, thailandezul de la conducerea clublui – P. Piemponsant – nu mai doreste sa continue acest proiect si astfel a stopat investitia banilor.

Campionatul din Belgia a fost sistat din pricina pandemiei, fapt pentru care Club Brugge a fost incoronata campioana. Standard Liege a terminat pe pozitia a 5-a a clasamentului si echipa urma sa se pregateasca de Europa League.

Revine Denis Dragus in Romania? Pana se reia Liga 1, poti paria pe eSports, Belarus sau Nicaragua pe link-ul de mai jos!

DESCHIDE CONT SI BENEFICIAZA DE UN BONUS DE 500 RON

CITESTE SI

More in Alegerea editorului