Connect with us

Alegerea editorului

Fotbalul in Aprilie – ce putem urmari?

Fotbalul in Aprilie – ce putem urmari?

Criza de Coronavirus nu pare sa o ia pe o panta descendenta, asadar ne putem lua adio de la fotbalul mare si in luna Aprilie. Totusi, fotbalul nu si-a tras pe tot mapamondul cortina, si ne putem bucura inca de „sportul rege”. E adevarat, majoritatea campionatelor aflate inca in desfasurare nu sunt la cel mai inalt nivel, dar asta nu inseamna ca nu putem scoate profit.

In luna Martie am reusit cateva serii de castiguri la Meciul Zilei din campionate exotice si am vazut multi pariori interesati inca de fotbal.

Haideti asadar sa vedem ce fotbal putem urmari in luna Aprilie, cel putin in ziua redactarii articolului (02.04.2020).

 Belarus – singura reprezentanta a Europei!

Aceasta tara continua sa sfideze orice neregularitate din pricina crizei de COVID-19. Economia din Belarus nu este afectata deloc, iar evenimentele sportive continua sa se desfasoare normal. Campionatul din Belarus – Vysshaia Liga – tocmai ce a inceput si ne pregatim de etapa a 3-a. Este fotbalul cel mai calitativ din luna Aprilie, iar aici putem sa o regasim pe BATE Borisov, o formatie ce a evoluat si in UEFA Champions League.

Surprizele se tin lant iar dupa doua runde, FC Minsk este liderul la zi. BATE are 2 infrangeri din 2 posibile si cu siguranta echipa va forta totul in duelul cu Rukh Brest din aceasta etapa.

PARIAZA PE BELARUS ACUM!

Nicaragua – fotbalul latin continua

In America Centrala fotbalul continua prin Nicaragua, un campionat despre care am vorbit pe larg in ACEST ARTICOL! Lupta la titlu se intensifica din ce in ce mai mult, mai ales dupa ce primele 2 clasate au remizat azi-noapte. Nu mai putin de 3 formatii sunt distantate de 3 puncte, asadar ultimele etape ar trebui sa ne aduca spectacol. Campionatul din Nicaragua ar trebui sa fie in atentia pariorilor in privinta golurilor. In ultima runda, in toate cele 5 dueluri disputate, fie au marcat ambele echipe, fie s-au inscris minim 3 goluri.

Tajikistan – protejata impotriva Coronavirusului!

Tajikistan pare sa fie ocolita in acest moment de pandemia globala, fapt pentru care campionatul va incepe in conditii normale. Duminica – 5 Aprilie – vor avea loc primele 3 dueluri din runda 1, iar pe 8 Aprilie se vor desfasura alte 2 partide. FC Istiklol este cea mai titrata formatie din Tajikistan, cu 8 titluri la activ. Acestia au reusit sa castige si ultima stagiune, iar pe 8 Aprilie se vor deplasa la Dushanbe 83 pentru primul duel din noul campionat. Totusi, cu o zi inainte de inceperea campionatului, Istiklol si Khujand se vor infrunta pentru SuperCupa!

cote fotbal Tajikistan

Angola, Burundi & Somalia – fotbalul traieste inca in Africa!

Fotbalul din Africa isi continua activitatea in principal datorita acestor 3 campionate. Am recomandat si analizat chiar acum o saptamana cateva dueluri din Burundi, acolo unde Musongati si Le Messager duc o lupta in 2 pentru titlu. In Angola, va avea loc un duel restant din runda cu numarul 23 – intre doua candidate certe la retrogradare: Feroviaro do Huambo si Sporting de Cabinda. Campionatul din Somalia se va relua pe 9 Aprilie, cu infruntarea dintre Mogadishu City si Dekedda.

Ca mentiuni speciale putem trece aici liga secunda din Qatar (ce se va relua Miercuri – 8 Aprilie), dar si partidele amicale sustinute in Scandinavia. Acolo, formatii din esaloanele secunde ale Suediei sau Finlandei se intrec aproape in fiecare zi.

Nu am mentionat campionatele de amatori sau cele de juniori in acest articol, pentru ca prezinta un interes extrem de scazut pentru pariori.

RECAPITULARE! Ce fotbal putem vedea/paria asadar in luna Aprilie?
  • Belarus
  • Nicaragua
  • Tajikistan
  • Burundi
  • Angola
  • Somalia
  • Qatar 2
  • Amicale Suedia/Finlanda

Doua dintre cele mai importante case de pariuri online ce ofera campionatele de mai sus:

Daca ti-a placut articolul „Fotbalul in Aprilie – ce putem urmari?”, ne poti ajuta cu un LIKE si SHARE. Tu ce campionat astepti sa se reia?

sursa foto: pixabay.com

CITESTE SI

More in Alegerea editorului