Connect with us

Alegerea editorului

Jocurile Olimpice Tokyo 2021 – adversarele Romaniei U21

Jocurile Olimpice Tokyo 2021 - adversarele Romaniei U21

Jocurile Olimpice Tokyo 2021 – adversarele Romaniei U21

Sub comanda lui Mirel Radoi, nationala U21 a Romaniei a reusit o performanta magnifica in 2019. Atunci tricolorii mici au avansat dintr-o grupa a „mortii” cu Franta, Anglia si Croatia. In penultimul act din pacate, acestia s-au oprit contra Germaniei U21.

Jocurile Olimpice Tokyo 2021 – adversarele Romaniei U21

Datorita acestei performante, nationala U21 a Romaniei si-a castigat locul la Jocurile Olimpice din Tokyo. Competitia va avea loc in aceasta vara, intre 22 Iulie si 7 August.

Tricolorii au avut o sansa imensa la tragerea la sorti, evitand adversare precum Franta, Spania, Argentina, Brazilia sau Germania. Astfel, Grupa B a Romaniei:

  • Noua Zeelanda
  • Coreea de Sud
  • Honduras
  • ROMANIA

Cele 4 grupe de la Olimpiada

Trebuie sa mentionam faptul ca Jocurile Olimpice au fost programate pentru vara trecuta, insa pandemia de Coronavirus a stricat planurile. In aceasta primavara, baietii antrenati acum de Adrian Mutu au incercat sa repede in Ungaria performanta de acum 2 ani.

Din pacate insa, Romania U21 a fost eliminata din grupe chiar daca nu a pierdut. Tricolorii au remizat in fata Olandei & Germaniei si au invins-o pe gazda Ungaria.

Acum Ianis Hagi, Florinel Coman & co. viseaza la un loc in lotul ce se va deplasa in Asia la finalul lunii Iulie.

PARIAZA PE NATIONALA U21 LA JOCURILE OLIMPICE

Daca apreciezi articolul nostru „Jocurile Olimpice Tokyo 2021 – adversarele Romaniei U21”, nu uita sa il distribui unui prieten. Pe ce loc se va clasa Romania U21?

CITESTE SI

More in Alegerea editorului