Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Juventus vs Inter NU se mai joaca!

Juventus vs Inter NU se mai joaca! Sunt probleme din ce in ce mai mari pentru fotbalul italian, din pricina coronavirusului.

[kindred id=”65129″ event_id=”1006112646″]

Desi parea o situatie tinuta sub control, Coronavirus continua sa faca ravagii in sportul italian. Ministrul Sportului din Italia a decis zilele trecute ca majoritatea partidelor de Serie A din acest weekend sa se joace in spatele portilor inchise. Totusi se pare ca pericolul continua sa creasca si nimeni nu vrea sa isi asume riscuri. In aceste conditii, s-a anuntat acum o jumatate de ora faptul ca cel mai important duel al etapei nu se va disputa..

Juventus – Inter se va disputa in 13 Mai!

Lupta la titlu se va dinamiza acum si mai mult, pentru ca cele doua contracandidate se vor infrunta abia pe final de sezon. Sanatatea oamenilor este mai presus decat orice intrecere sportiva, asadar mai avem de asteptat pana la o noua infruntare Ronaldo vs Lukaku. De notat este faptul ca e a doua etapa consecutiva in care Inter nu va juca. In returul saisprezecimilor Europa League cu Ludogorets, suporterii nu au avut acces la partida.

Astazi vom asista la doar doua infruntari din Serie A: Lazio vs Bologna & Napoli vs Torino. Mai multe detalii despre weekendul fotbalistic al Italiei – AICI!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului