Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Khabib Nurmagomedov si Connor McGregor si-au aflat pedepsele

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov si Connor McGregor si-au aflat pedepsele

Meciul dintre rusul Khabib Nurmagomedov si irlandezul Connor McGregor a avut nevoie de aproape 4 luni pentru a-si stabili castigatorul. Pe 6 octombrie, rusul obtinea victoria in octogon in repriza a patra, dupa care a sarit peste gard si s-a rafuit cu staful irlandezului. In acelasi timp, membri ai echipei sale au patruns in ring pentru a-i aplica o corectie lui McGregor. Dupa meci, lui Nurmagomedov i-a fost retinuta bursa de meci, iar cei doi sportivi au fost suspendati pe termen nelimitat.

Conform mirror.co.uk., Comisia Sportiva a Statului Nevada a hotarat ca Nurmagomedov sa fie suspendat timp de 9 luni si sa plateasca o amenda de 500 000 de dolari, iar McGregor sa stea departe de octagon timp de 6 luni si sa plateasca o amenda de 50 000 de dolari. Abubakar Nurmagomedov și Zubaira Tuhugov, doi dintre membrii staff-ului rusului, au primit suspendari de 1 an si amenzi de cate 25 000 de dolari.

Amenda primita de sportivul rus este una consistenta, ea insemnand un sfert din bursa primita pentru meci. In ceea ce priveste suspendarile celor 4 sportivi, acestea au inceput cu data de 6 octombrie 2018, astfel incat, McGregor ar putea lupta dupa 6 aprilie, iar Nurmagomedov dupa 6 iulie. Totusi, rusul ar putea sa scurteze perioada de suspendare cu 3 luni, daca va participa la realizarea unui spot publicitar impotriva hartuirii.

Se intrevede un meci revansa intre Nurmagomedov si McGregor

Anuntarea suspendarilor va deschide calea negocierilor pentru urmatoarele lupte in ring. Dupa victoria din octombrie, Nurmagomedov, care are un palmares de 27 de victorii, fara infrangere, l-a provocat pe Floyd Mayweather, legenda a boxului, neinvins in 51 de meciuri. Dupa ce s-au facut numeroase speculatii, se pare ca aceasta lupta nu mai este de actualitate, cel mai probabil, din cauza burselor solicitate de cei doi sportivi.

Conform casei de pariuri sportive Unibet, mult mai probabil este un meci revansa intre cei doi luptatori UFC. Pentru a primi aceasta sansa, McGregor trebuie sa il invinga pe Donald Cerrone.

 

More in Alegerea editorului