Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje: Cel mai tare eveniment UFC din toamna

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje - sursă facebook.com

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje: Cel mai tare eveniment UFC din toamna

Vești foarte bune din lumea sportului de contact, s-a ajuns la o înțelegere, iar lupta dintre Khabib Nurmagomedov și Justin Gaethje se anunță cel mai tare eveniment UFC din toamnă.

Centura de campion mondial la categoria ușoară va fi pusă în joc pe 24 octombrie, atunci când este programată lupta dintre cei doi. Khabib este neînvins în carieră, el reușind până acum să iasă triumfător din toate cele 28 de lupte pe care le-a avut.

Urmează ca acesta să își apere titlul pentru a treia oară, de data aceasta în fața americanului în vârstă de 31 de ani, Justin Ray Gaethje. Toate datele, precum celelalte lupte ale Galei UFC 254, cât și locul de desfășurare urmează să fie anunțate.

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje Cote la pariuri

Casele de pariuri nu aveau cum să rateze un asemenea eveniment și deși mai sunt câteva luni până la intrarea celor doi în cușcă, avem cote la pariuri. Agenția de pariuri Betano ne oferă cote la pariuri pentru lupta Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, unde favorit este Khabib, cu 1.50 pentru succes. Victoria lui Justin Gaethje ne aduce un venit de 2.65 ori mai mare ca miza.

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje: cote la pariuri

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje: Cel mai tare eveniment UFC din toamna

Khabib Nurmagomedov

Poreclit „Uliul”, Khabib a trecut anul acesta printr-un eveniment nefericit, iar asta l-a ținut departe pentru câteva săptămâni de sala de antrenament. Tatăl acestuia și omul care îi era mereu alături, Abdulmanap Nurmagomedov a decedat din cauza unor probleme medicale Acest eveniment tragic a unit și mai mult lumea sportului de contact. Conor McGregor, rivalul său din UFC a transmis atunci un mesaj de susținere pentru adversarul său:

„Pierderea unui tată, un antrenor și a unui om dedicat sportului. Condoleanțe!”, a scris acesta pe contul său al unei rețele de socializare.

28 de lupte are acesta începând cu anul 2008 și până în 2020. Printre acestea se numără dueluri cu sportivi de înaltă clasă, iar cel mai recent este cel împotriva lui Conor McGregor. Pe 6 octombrie 2018 a fost un meci de gală, decis în runda a 4-a de către sportivul din Cecenia.

De atunci și până în prezent a mai luptat o singură dată, pe 7 septembrie 2019, atunci când l-a învins fără drept de apel pe Dustin Poirier, în runda a 3-a. S-a întâmplat la Gala UFC 242 de la Abu Dhabi.

  • Record Khabib Nurmagomedov: 28 de lupte, 28 de victorii, 8 prin knockout, 10 prin strangulare, 10 prin decizie.
Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje – sursă facebook

Justin Gaethje

De aceeași vârstă cu adversarul său, Justin a început să lupte ceva mai târziu, iar prima lui partidă serioasă a avut loc pe 20 august 2011. Atunci și timp de șase ani a fost neînvins, bifând 18 victorii consecutive. Au urma apoi cele două înfrângeri, cu Eddie Alvarez și Dustin Poirier, care până în prezent sunt singurele din carieră.

„24 octombrie va fi șansa mea de îmi urma destinul. Tot ce am lucrat și prin ce am trecut de-a lungul anilor voi pune în practică. Voi reprezenta cu brio familia și țara mea, asta vă promit!”, a declarat Justin pe contul său de Facebook.

De la ultimul eșec a mai luptat de patru ori, împotriva unor sportivi precum James Vick, Edson Barboza, Donald Cerrone și Tony Ferguson, de fiecare dată a reușit să câștige înainte de termen. Cea mai recentă lupta a sa a avut loc pe 9 mai 2020, la gala UFC 249.

Record Justin Gaethje: 24 de meciuri, 22 de victorii, 19 prin KO, una prin stragulare și două prin decizie. Alte două partide au fost pierdute de acesta.

Nu uita să dai un share articolului „Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje”!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului