Connect with us

Alegerea editorului

Liga 1 se joaca online

Liga 1 se joaca online

Suspendarea campionatelor de fotbal din Europa a deschis noi orizonturi pentru pasionatii jocurilor pe calculator, XBOX sau Playstation. Au fost si sunt in desfasuare campionate de FIFA 20, unul dintre ele organizat de catre site-ul nostru, GNT Fifa Challenge.

De data aceasta fotbalul de prima liga este cel care revine in atentia amatorilor de fotbal romanesc. Liga Profesionista de Fotbal organizeaza in perioada 16 aprilie – 6 mai, o competitie de FIFA 2020. In intervalul joi-duminica, va avea loc cate o etapa din Campionatul National de FIFA 20, acolo unde participa 14 echipe. Fiecare echipa este alcatuita din cate un jucator profesionist care a semnat deja cu reprezentantele din Liga 1.

Fifa 2020, noul sport mondial

Cluburile de prima liga din Romania au aderat de mai mult timp la aceasta idee. Ele s-au aliniat oarecum cerintelor FIFA, care anual organizeaza Campionatul Mondial de FIFA, atat pentru amatorii de XBOX, cat si Playstation. Selectionata de fotbal a Romaniei a jucat zilele trecute impotriva Islandei. Dan Buzarnescu si Marius Bucur au fost atunci reprezentatii nostri in meciul impotriva nordicilor.

  • Dan Buzarnescu – Universitatea Craiova
  • Bogdan Paun – Voluntari
  • Constantinescu Daniel – FC Botosani
  • Emil Constantinescu – FCSB
  • Andreescu Andrei – FC Clinceni

Romania nu este prima tara care in perioada asta organizeaza un campionat de FIFA 20 al echipelor inscrise in prima liga. La Liga a facut lucrul acesta cu putine zile in urma. Cehia a inceput si ea un asemenea campionat, FIFA: Datart e:LIGA CHALLENGE, un campionat cu 2 echipe, impartite in patru grupe.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului