Connect with us

Alegerea editorului

Meciul zilei din baschet – 23.12.2019

ponturi baschet

Azi, la Bucuresti, in ” Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazul ” are loc partida dintre Steaua Bucuresti si SCM U Craiova intr-un meci deschis oricarui rezultat.

Cine?
Steaua Bucuresti vs SCM U Craiova

Cand?
23.11.2019, 19:00

Televizat?
Da, Digisport 4, Look Sport

Cu toate ca este lipsita de aportul lui Andrei Mandache, Steaua ramane favorita aici DACA va juca Jovanovic.

Daca nu, Craiova devine favorita, conducatorul de joc al ros-albastrilor este un jucator extrem de important din punct de vedere ofensiv pentru acestia.

Ambele echipe prefera stilul run & gun daca au cu cine. Spre exemplu, meciul Craiovei de la Pitesti, doua echipe care joaca rapid, doua echipe care arunca mult de afara.

Craiova are un trio american redutabil : Laser – Pratt – Troupe in timp ce Steaua propune un mix interesant de americani si jucatori din spatiul ex-iugoslav, cu Clanton in prim plan sub panou.

Steaua, la fel ca si Craiova, cand joaca cu echipe care le place ofensiva in detrimentul defensivei, vezi cazul Oradiei care marcheaza mult, Timisoarei, Pitestiului, se inscriu multe puncte.

Asa este, istoria intalnirilor directe nu ar tinde sa-mi dea neaparata dreptate, insa..

..sa nu uitam ca in baschet fiecare antrenor vine cu filosofia sa de joc.

Astfel, singura intalnire care ar putea fi luata in calcul este acel 83-77 din tur pentru olteni, la capatul unui meci in care in sfertul 4 chiar nu s-au marcat multe puncte si scorul a fost unul echilibrat.

Vad un meci cu puncte multe, daca Jovanovic va juca, linia este excelenta. Daca nu, este un gamble pe care mi-l asum si va indemn sa jucati intre 5-10 % din banca lunara, nu mai mult.

Cota este la Unibet.
Daca nu aveti cont la Unibet, click aici, poti lua un bonus frumusel la depunere !

[kindred id=”57204″ event_id=”1005967221″]

CITESTE SI

More in Alegerea editorului