Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Meghan Markle: Candideaza la prezidentialele din SUA prima femeie care a transformat „printul in broasca”?

Meghan Markle: Candideaza la prezidentialele din SUA

Meghan Markle viitorul presedinte al Americii?

foto: facebook

Fara indoiala, Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, sunt cel mai celebru cuplu de pe planeta la ora actuala. Doar nu in fiecare an renunta cineva la titlurile regale, pentru a-si croi propriul drum in viata.

foto: dailysquib.co.uk

Dupa ce, la inceputul acestui an, au confirmat zvonurile conform carora urmau sa renunte la sustinerea Casei Regale Britanice, Printul Harry si Meghan Markle sunt asaltati de o multime de companii interesate sa le ofere diverse functii in conducere, printre cele mai celebre numarandu-se Disney, Netflix sau chiar You Porn. Nu incape nicio indoiala ca inregimentarea unui astfel de nume in cadrul oricarei companii ar fi echivalentul unei campanii publicitare extrem de ampla si bine pusa la punct.

Un expert american in management si PR crede ca Meghan ar putea candida la prezidentiale in viitor

Lasand la o parte ofertele de munca, exista deja voci care vorbesc despre faptul ca Meghan Markle ar putea candida chiar la prezidentiale în America, poate nu in 2020, insa peste cativa ani. Potrivit unui articol publicat de cei de la DC News, Meghan ar avea de partea ei familia Obama (Barack Obama a fost cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, in perioada 2009-2017) dar si pe celebra Oprah Winfrey. Iata ce a declarat Mark Brokowky, expert în management și PR, în emisiunea lui Clive Bull, de la LBC, conform sursei citate:

„Cred că pot fi mult mai implicați politic. Cred că pot înființa o fundație, pentru a strânge bani pentru ei sau pentru problemele globale. Vor fi prezenți în ochii publicului. Există povești cum că ar avea susținerea lui Oprah Winfrey și a soților Obama. Asta le va oferi putere în ochii publicului american. Sunt niște tineri ambițioși, vor să facă ceva. În 15-20 de ani ce o va opri pe Meghan Markle să candideze la prezidențiale? Asta este ambiția pe care, cred, o au cei doi”

Donald Trump, favorit cert la Alegerile Prezidentiale din SUA 2020

Cu aproximativ 10 luni inainte de Alegerile Prezidentiale din SUA (3 noiembrie 2020), actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, este creditat cu o cota de 1.80 la casele de pariuri pentru un nou mandat. Pe locurile 2 si 3 in topul favoritilor se afla Bernie Sanders si Joe Biden, ambii cu o cota de 7.00 la pariuri. Iata cum arata oferta completa pentru prezidentialele din SUA 2020, pregatita de agentia online Betano:

cote pariuri alegeri prezidentiale SUA

PARIAZA LA BETANO CU 500 RON BONUS!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului