Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Motivul pentru care cotele pe FCSB cresc inaintea duelului cu Backa Topola

COVID FCSB

Motivul pentru care cotele pe FCSB cresc inaintea duelului cu Backa Topola

In mod normal, FCSB-ul ar fi pornit clar cu prima sansa in duelul cu Backa Topola din Europa League, o echipa decenta din Serbia si cam atat. Totusi, dupa ultimele stiri venite in decursul zilei de astazi, 17.09, in ziua meciului, lucrurile nu mai sunt atat de simple.

Vezi aici cea mai buna oferta pe meciurile de Europa League

Astfel, dupa ce Andrei Miron, Darius Olaru, Iulian Cristea si Florin Tanase NU au facut deplasarea in Serbia, in decursul zilei de astazi s-au mai depistat inca alte 5 cazuri. Vorbim de Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionut Vina si Andrei Pandele.

Poate pierde FCSB meciul la masa verde?

Da, exista si acest scenariu sumbru in care echipa din Romania sa piarda meciul la masa verde. Totul sta in mainile lui Ducan, atat la propriu cat si la figurat. Portarul revenit de la FC Arges trebuie sa evolueze in aceasta seara. In caz contrar, meciul va fi declarat nul si sarbii vor castiga la masa verde cu 3-0.

Totodata, daca 2 dintre cei 14 ramasi negativi vor avea simptome COVID-19 si nu vor putea lua loc nici macar pe banca de rezerve, meciul va fi castigat de sarbi cu scorul de 3-0 la masa verde.

FCSB, posibil prim 11 : Ducan – Perianu – Cretu- Briceag – Pantiru – Simion – Morutan – Horsia – Buziuc – Man – Coman

Rezerve : Ad. Petre, R.Ion, Al.Pantea.

FCSB Backa

Motivul pentru care cotele pe FCSB cresc inaintea duelului cu Backa Topola – Pornesc romanii cu sansa a doua in acest meci datorita absentelor?

Una peste alta, echipa patronata de Gigi Becali va avea viata grea in Serbia. Fara staff-ul sau de baza, cu tot mecanismul de joc dat peste cap, sarbii pot profita in acest meci.

Ai incredere in Coman&Co ca se vor califica in 90 de minute? Poti miza pe acest lucru la o cota de 2.85, la Betano !

Daca crezi ca sarbii vor profita de lipsa de experienta a celor de la FCSB, poti profita de o cota de 2.60 la Unibet, cea mai mare de pe piata !

 

More in Alegerea editorului