Connect with us

Alegerea editorului

Multiversul Exclusivitatilor Betano te asteapta cu Rotiri Gratuite, Sloturi Exclusive si Premii Instant

Multiversul Exclusivitatilor Betano

Multiversul Exclusivitatilor Betano te asteapta cu Rotiri Gratuite, Sloturi Exclusive si Premii Instant

Multiversul Exclusivitatilor continua, iar noul capitol al povestii nu vine singur, ci alaturi de foarte multe surprize! Este vorba de Rotiri Gratuite, Sloturi Exclusive si Premii Instant.

Theo Rose si Cuza te vor calauzi in Egiptul Antic, alaturi de Betano – un lider la capitolul inovatie si tehnologii noi!

Continua distractia in Multiversul Exclusivitatilor Betano

Theo Rose si Cuza nu mai au nevoie de prezentari. Noul episod al Multiversului Exclusivitatilor Betano ii are in prim plan pe cei doi. Castigurile reprezinta cel mai bine aceasta lume paralela, accesibila pentru toti clientii Betano!

Fortune Rewind – un Slot Exclusiv al Multiversului Betano – aduce Rotiri Gratuite zilnice. Aventura, suspansul si actiunea se imbina perfect, atragand Castiguri Instant! Esti fanul Vestului Salbatic, al Erei Preistorice, al viitorului indepartat sau al Egiptului Antic? Alege-ti acum destinatia preferata.

La Fortune Rewind te asteapta instant 30 de Rotiri Gratuite! Mai mult, poti accesa toate Sloturile Exclusive ale acestui operator online, cu diferite tematici.

Asigura-te ca urmaresti zilnic site-ul Betano, pentru a nu rata noutatile din Multiversul Exclusivitatilor! Oferte, sloturi si rotiri gratuite pot aparea oricand, trebuie doar sa ai curajul de a intra in poveste!

Vezi AICI restul promotiilor disponibile la operatorii online licentiati in Romania!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului