Connect with us

Alegerea editorului

NerdyTips – Pronosticuri generate de AI

NerdyTips – Pronosticuri generate de AI

NerdyTips ,https://nerdytips.com ,este o platforma de prezicere a meciurilor de fotbal, dezvoltata in mai mult de doi ani de zile de catre o echipa de ingineri.

Platforma este live de un an de zile, ofera pronosticuri pentru meciuri din peste 160 de ligi si un mare avantaj este faptul ca nu se limiteaza la a oferi doar prezicerea rezultatului final, ci ofera pariorilor posibilitatea de a alege intre rezultat final, numar total de goluri, daca ambele echipe vor marca sau nu, fiecare pronostic avand asociat un procent, numit “trust”, care indica sansele pe care algoritmul le ofera acelei predictii sa se indeplineasca. De asemenea, pentru unele meciuri, se ofera si predictii legate de statisticile principale dintr-un meci: posesie, numar de suturi, cornere si cartonase galbene.

Site-ul centralizeaza in sectiunea “Meciurile zilei” pronosticurile care au cea mai mare incredere, oferindu-le pariorilor posibilitatea de a vedea cele mai bune meciuri din fiecare zi. Aceasta sectune are o rata de success de 72%, calculata luand fiecare meci individual. Pentru cei ce prefera parierea pe mai multe evenimente, sectiunea “Biletul zilei” ofera o sugestie de combinare a meciurilor mai sigure.

De ce NerdyTips va poate ajuta sa aveti castiguri mai mari?

  1. Pronosticarea meciurilor este realizata 100% obiectiv si prezinta cea mai buna analiza din punct de vedere sportiv a unui eveniment, luand in calcul foarte multe statistici despre fiecare echipa in parte, despre meciurile trecute ale lor, ale oponentilor lor, dar si ale oponentilor oponentilor. Aceasta analiza in adancime confera o acuratete sporita si nu ar putea fi realizata de catre un om.
  2. Spre deosebire de alte site-uri, nerdytips ofera pronosticuri pentru majoritatea meciurilor din oferta zilnica
  3. Pronosticurile oferite sunt foarte diverse, nu se limiteaza la rezultatul final al meciului

Platforma ofera trei zile “free trial” pentru a va putea face o idee despre pronosticuri.

Dupa cele trei zile, puteti folosi codul de reducere de 25%: GNTTIPS.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului