Connect with us

Alegerea editorului

NetBet Open Craiova amanat din cauza coronavirusului

NetBet Open Craiova amanat din cauza coronavirusului

NetBet Open Craiova amanat din cauza coronavirusului

Programat in perioada 26 februarie – 1 martie 2020, turneul de poker live NetBet Open Craiova a fost amanat in cele din urma, ca masura de protectie impotriva raspandirii coronavirusului ce a pus pe jar intreaga lume, inca din luna decembrie a anului trecut.

Cand incepe NetBet Open Craiova?

Nu este singurul festival de poker live amanat in aceasta perioada, iar motivele deciziei de amanare la o data ce va fi stabilita ulterior sunt clar de forta majora, insa organizatorii au tinut sa-si ceara scuze celor inscrisi deja la turneul din Banie. In comunicatul publicat in urma cu foarte putin timp de Pokerfest, se precizeaza ca inscrierile in avans vor fi restituite, iar jucătorii calificați la Main Event din satelitii online de la NetBet Poker vor primi in conturi buy-in-ul turneului, in valoare de 550 euro.

Partidele de fotbal din nordul Italiei amanate weekendul trecut

Reamintim că, nu mai departe de weekend-ul trecut, 3 partide de fotbal din Serie A (88 in toate ligile din Italia) au fost amanate din aceeasi cauza, partida Inter Milano – Ludogorets din Europa League se disputa cu portile inchise, iar pe plan mondial numarul evenimentelor anulate in mai multe domenii creste de la zi la zi.

Alte evenimente majore amanate din cauza coronavirusului

  • Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, 25-29 martie
  • Salonul Auto de la Beijing, 21-30 aprilie
  • Congresul Mondial GSM Barcelona, 24-27 februarie
  • Marele Premiu al Chinei Formula 1, 19 aprilie
  • Hong Kong Film Art, 25-28 martie
  • Carnavalul de la Venetia

CITESTE SI

More in Alegerea editorului