Connect with us

Alegerea editorului

Novak Djokovic – depistat pozitiv cu COVID-19!

Novak Djokovic COVID-19!
Novak Djokovic – depistat pozitiv cu COVID-19
Lumea sportului este zguduita in acest moment de vesti cu privire la Coronavirus. Novak Djokovic – numarul 1 mondial in tenisul masculin – tocmai ce a fost depistat pozitiv in tara natala. Atat el, cat si sotia sa – Jelena – au COVID-19, insa copiii lor au fost testati negativ. Vestile vin la doar cateva zile dupa ce alti tenismeni importanti au contactat virusul.

Novak Djokovic – depistat pozitiv cu COVID-19! Adria Tour este controversatul turneu ce a cauzat probleme uriase!

Novak Djokovic a decis sa organizeze un turneu demonstrativ in propria tara, ce ar fi trebuit sa se incheie pe 5 Iulie. Totusi, se pare ca aceasta competitie a fost un focar de infectie, iar sportivii au inceput sa se imbolnaveasca. Tocmai din acest fapt, turneul a fost stopat pentru moment. Grigor Dimitrov, Borna Coric si Vicktor Troicki au fost depistati pozitiv. Acum este oficial – Novak Djokovic are Coronavirus!

Sportivul sarb a declarat faptul ca nu are simptome, insa a intrat deja in izolare timp de 14 zile. In aceste conditii, cu controversele acestui turneu, tenisul este din ce in ce mai departe de revenirea la normalitate. Exista insa momentan diferite turnee care isi continua desfasurarea, toate fiind demonstrative.

PARIAZA PE CELE MAI BUNE COTE LA TENIS, CU UN BONUS DE 500 RON!!

Sportul in Serbia incearca sa revina la normal, iar finala Cupei Serbiei la fotbal a fost jucata cu 25.000 de oameni in tribune. Steaua Rosie Belgrad si Partizan s-au bucurat de prezenta ultrasilor, o decizie la fel de contestata in intreaga lume. Ramane de vazut ce repercursiuni vor avea asupra sportului ultimele noutati.

Revenim cu update-uri..

CITESTE SI

More in Alegerea editorului