Connect with us

Alegerea editorului

Oficial: Se deschid agentiile de pariuri din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca se deschid agentiile de pariuri incepand cu 15 iunie. De asemenea, de la aceasta data se vor mai redeschide cazinourile, salile de jocuri si Loteria.

Dupa sedinta de joi, Ludovic Orban a anuntat ca se deschid agentiile de pariuri cu respectarea masurilor sanitare anuntate la inceputul acestei luni.

„Se permite reluarea activitatii de jocuri de noroc. De asemenea, se vor redeschide Loteria, casele de pariuri sportive, respectiv aceste activitati care prezinta un risc epidemiologic relativ scazut”, a spus Ludovic Orban, conform Digi24.

Agentiile de pariuri, salile de jocuri, cazinourile si sediile Loteriei se vor redeschide asadar dupa o pauza de aproximativ 3 luni. Acestea au fost inchise pe 17 martie, dupa intrarea in vigoare a ordonantei anuntate de ministrul Marcel Vela.

Din momentul in care se deschid agentiile de pariuri, cazinourile si salile de jocuri, organizatorii de jocuri de noroc vor trebui sa respecte o serie de reguli stricte.

Iata regulile pentru angajatii si organizatorii de jocuri de noroc:

 • Angajatii se vor spala pe maini sau vor folosi gel dezinfectant la cel mult 60 de minute
 • Distanta dintre aparatele electronice pentru jcouri de noroc va fi de cel putin 1.5 metri.
 • Unde acest lucru nu va fi posibil, acele aparate vor fi oprite
 • In fata birourilor angajatilor vor fi montate panouri separatoare, iar clientii vor trebui sa pastreze o distanta de 1.5 metri
 • Fiecare locatie va fi dezinfectata la fiecare 12 ore, iar obiectele atinse frecvent vor fi dezinfectate si mai des
 • Angajatii vor fi verificati la fiecare intrare in tura pentru a vedea daca au simptome

Iata regulile pe care clientii trebuie sa le respecte cand se deschid agentiile de pariuri, cazinourile si salilel de jocuri:

 • Clientii vor fi nevoiti sa isi igienizeze mainile cu gel sau sapun la intrarea in incinta
 • Accesul va fi permis doar daca clientii au masca de protectie pe fata. Aceasta va trebui purtata obligatoriu pe toata durata vizitei in locatie
 • Persoanele cu simptome puternice, cele care au intrat in contact cu persoane testate pozitiv cu noul coronavirus sau care vin din zone de risc nu vor fi primite in incinta
 • Clientii vor fi obligati sa pastreze o distanta de 1.5 metri fata de ceilalti oameni prezenti in incinta, inclusiv fata de angajati
 • Clientii care nu au o sesiune activa nu vor fi primiti in locatie
 • Clientii vor fi obligati sa joace la un singur aparat
Se deschid agentiile de pariuri, iar fotbalul spectacol revine

Se deschid agentiile de pariuri, iar fotbalul spectacol revine

Pariorii au profitat de bonusurile online

In cele trei luni cu agentiile stradale inchise, jucatorii si-au indreptat si mai mult atentia catre pariuri online. Cu acest prilej, multi jucatori au putut profita de bonusuri la pariuri consistente oferite de agentiile licentiate de ONJN in Romania. In plus, pe masura ce tot mai multe competitii sportive s-au reluat, oferta este pe zi ce trece tot mai bogata, la fel ca si bonusurile oferite de principalii operatori din tara noastra, pe care echipa GNT ii recomanda cu incredere.

Daca esti in cautarea celor mai bune bonusuri la pariuri de la agentiile verificate de echipa GNT, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

Oferta de pariuri a devenit extrem de bogata

Bundesliga s-a reluat pe 15 mai, iar acum tot mai multe campionate importante sunt la restart. Spre exemplu, La Liga se reia joi seara, Liga 1 va reincepe vineri, in timp ce primele meciuri din Premier League sunt programate pe 17 iunie. De asemenea, de pe 20 iunie se va relua si Serie A. In aceste conditii, cei care doresc sa joace la pariuri pe fotbal au cu siguranta de unde alege, incepand cu aceste zile chiar. In plus, echipa GNT este pregatita cu cele mai bune ponturi la pariuri pentru a te ajuta sa iesi pe profit si sa joci responsabil.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului