Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Pariază pe Globurile de Aur 2020 – Vezi care sunt filmele si actorii favoriți sa câștige 

Globurile de Aur 2020

Pariază pe Globurile de Aur 2020 – Vezi care sunt filmele si actorii favoriți sa câștige 

Cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 5 ianuarie 2020, la Beverly Hilton din Los Angeles, evenimentul urmând să fie prezentat de actorul de comedie Ricky Gervais, pentru a cincea oară. Gala este organizată de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association).

Nominalizările pentru cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur au fost anunţate, iar casele de pariuri au afișat si cotele pentru favoriții la premii. BETANO ne oferă o gamă largă de pariuri pentru Globurile de Aur:

1. Cel mai bun film (Dramă)

“The Irishman” (nota 8.1 pe IMDb) cu actorii Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci este favorit la câștigarea premiului cu o cotă de 1.60. Beneficiind de o distribuție excepțională, filmul celebrului Martin Scorsese este inspirat din lumea crimei organizate din America de după cel de-al Doilea Război Mondial. Pelicula este concentrată pe marele mister al dispariției lui Jimmy Hoffa, legendarul șef de sindicat din acea perioada.

2. Cel mai bun actor (Dramă)

Joaquim Phoenix protagonistul filmul „Joker” (8.7 pe IMDb) este favorit cert pentru acest premiu cu o cotă la pariuri de 1.28. Filmul a iscat o serie de controverse, multi considerând că poate fi interpretat ca o incitare la violență. După ce a acceptat destul de greu rolul lui Joker, Joaquim Phoenix a declarat ca va rămâne una din cele mai importante experiențe din cariera sa.  „Joker” a fost lansat pe 31 august 2019 la Veneția, în cadrul Festivalului de Film, fiind imediat recompensat cu marele premiu – Leul de Aur.

3. Cea mai bună actriță (Dramă)

Renee Zellweger, actrița principală din filmul „Judy” este favorită pentru acest premiu, cu o cotă la pariuri de 1.35. „Judy” (nota 7.1 pe IMDb) este un film inspirat din viața legendarei stele din showbiz Judy Garland. Renee Zellweger a primit Oscar pentru rolul din filmul Cold Mountain (2004) si inca 3 premii Globul de Aur (2001, 2003 si 2004)

4. Cel mai bun film (Musical sau comedie)

La această categorie avem din nou un favorit cert, filmul “Once Upon a Time…in Hollywood” (7.8 nota pe IMDb) are o cotă de doar 1.15 sa câștige. Nici nu e de mirare fie și dacă luăm în calcul doar principalii actori – Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, precum și numele regizorului – Quentin Tarantino.

4. Cel mai bun actor (Musical sau comedie)

Eddie Murphy cu filmul “Dolemite is My Name” este favorit la premiu cu o cota de 1.80, urmat la mica distanță de Di Caprio cu o cotă de 2.70. Carismaticul Eddie Murphy, cunoscut publicului pentru roluri precum Beverly Hills Cop, a castigat Globul de Aur si in anul 2007, cu rolul secundar din Dreamgirls.

5. Cea mai buna actriță (Musical sau comedie)

Awkwafina cu filmul “The Farewell” este favorită clară sa câștige, ei atribuindu-se o cotă de 1.15 la acest premiu. Filmul prezintă povestea unei nunți fictive, organizată pentru ca membrii unei familii să poată să își ia rămas bun de la bunică.

6. Cel mai bun regizor

Bong Joon Ho – regizorul filmului “Parasite” este favorit la acest premiu cu o cotă de 1.55, urmat îndeaproape de Martin Scorsese, regizorul filmului “The Irishman” cu o cotă de 2.80. „Parasite” este o comedie neagră, dar și un thriller în același timp, inspirat din violența caracteristică inegalităților sociale.

7. Cel mai bun actor in rol secundar

Brad Pitt, bine-cunoscutul actor ajuns la 56 de ani, este favorit pentru acest premiu, cu filmul “Once Upon a Time…in Hollywood”, la o cotă de doar 1.22. În film, Pitt interpretează excelent, ca de obicei, rolul lui Cliff Booth, dublura pentru cascadorii a unui actor intrat într-un con de umbră (Rick Dalton – Leonardo DiCaprio).

8. Cea mai buna actriță in rol secundar

Jeniffer Lopez are cele mai mari șanse să câștige acest premiu cu filmul “Hustlers”, ea având o cotă de 1.50. Ajunsă la 50 ani, Jeniffer Lopez încă arată fabulos și joacă excelent rolul uneia din stripperițele a căror poveste a fost relatată în cadrul unui articol publicat de revista New York Magazine în anul 2016.

9. Cel mai bun serial de televiziune (Dramă)

“The Crown” este serialul ușor favorit pentru aceasta categorie cu o cotă de 1.90, urmat de “Succsession” cu o cotă de 2.15. Seria originală Netflix, The Crown (Coroana), o are în centrul acțiunii pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) care conduce cea mai faimoasă monarhie din lume, încercând totodată sa pună la punct o relație cu Sir Winston Churchill, celebrul prim-ministru britanic din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

10. Cel mai bun serial de televiziune (Musical sau comedie)

Serialul de comedie “Fleabag” este favorit clar sa câștige această distincție, cu o cotă la pariuri de numai 1.25, la mare distanță de alte nominalizări. Nu ar fi primul premiu obținut de această serie, actrița Phoebe Waller-Bridge (cea care este totodată și creatoarea serialului „Fleabag”) fiind recompensat cu premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal dintr-o comedie – la Gala Premiilor Primetime Emmy 2019, dar și cu premiul Cel mai bun scenariu al unui serial de comedie la Academy of Television Arts & Sciences 2019.

11. Cel mai bun miniserial de televiziune

“Chernobyl”, miniserialul realizat de HBO/Sky despre accidentul nuclear din Ucraina anul 1986, urmărit și în România de foarte mulți dintre noi, este favorit să câștige premiul, cu o cotă de 1.50.

12. Cel mai bun film de animație

Continuând seria filmelor super pentru toate vârstele, “Toy Story 4” este în topul favoritelor la categoria sa, cu o cotă de 1.30 pentru cea mai buna animație, urmat destul de departe de “Frozen 2”.

PARIAZA AICI PE FAVORITII TAI!

Intra pe site-ul agentiei de pariuri online BETANO (Licenta nr. 1170664W000663 emisa de ONJN, valabila pana pe 30.01.2027), acceseaza sectiunea Divertisment – Premii Globurile de Aur 2020 si pariaza pe filmele si actorii tai preferati! Apasa pe imagine pentru oferta completa!

cote pariuri Globurile de Aur 2020

CITESTE SI

More in Alegerea editorului