Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Pariuri antepost: Mizam pe CFR Cluj in Europa League 22.10.2020

Pariuri antepost: Mizam pe CFR Cluj in Europa League

Pariuri antepost: Mizam pe CFR Cluj in Europa League 22.10.2020

CFR Cluj isi incepe in aceasta seara aventura in grupa A din Europa League. Se pare ca sperantele fotbalului romanesc se leaga in totalite de trupa lui Dan Petrescu. Oare reuseste din nou CFR sa impresioneze in acest sezon?

Conform agentiilor online, CFR Cluj este in lupta directa cu Young Boys pentru calificare. Ambele formatii primesc o cota de 2.15 pentru calificare, in timp ce AS Roma este marea favorita a grupei. Din start ne putem da seama ca CSKA Sofia este outsidera grupei, avand o cota de 4.00 pentru calificare.

VEZI MAI MULTE PONTURI EUROPA LEAGUE AICI

Iata cum arata cotele pentru echipele ce pot avansa impreuna in faza urmatoare:

Prezentare cote antepost Europa League Betano

Prezentare cote antepost Europa League Betano

PROGRAMUL GRUPEI A

1️⃣ PFC CSKA-Sofia 🆚 CFR 1907 Cluj – 22 octombrie 

2️⃣ CFR 1907 Cluj 🆚 BSC Young Boys – 29 octombrie 

3️⃣ AS Roma 🆚 CFR 1907 Cluj – 5 noiembrie

4️⃣ CFR 1907 Cluj 🆚 AS Roma – 26 noiembrie

5️⃣ CFR 1907 Cluj 🆚 PFC CSKA-Sofia – 3 decembrie

6️⃣ BSC Young Boys 🆚 CFR 1907 Cluj – 10 decembrie

Pariuri antepost: Mizam pe CFR Cluj in Europa League – Dan Petrescu este cheia succesului!

Fotbalul romanesc reuseste in continuare sa iasa in evidenta prin prezenta CFR-ului in grupele Europa League. Pentru aceasta performanta, multe dintre laude ar trebui sa le primeasca Dan Petrescu. Acesta a reusit in fiecare sezon sa inteleaga nevoile echipei si sa obtina performante notabile. Campioana Romaniei are experienta necesara de a face fata unei grupe de acest calibru din Europa League. In ultimul sezon, au reusit victorii impresionante in fata unor echipe precum Rennes si Lazio. In plus, este singura echipa ce nu a pierdut in sezonul trecut in fata Sevilliei.

Datorita acestor argumente cred ca CFR Cluj poate obtine o noua performanta pentru fotbalul romanesc. Cu siguranta AS Roma este favorita grupei, insa stim foarte bina ca gruparea clujeana a mai reusit in trecut sa o invinga. Lupta directa pentru calificarea se va da cu elvetienii de la Young Boys. Nici bulgarii nu sunt de dat la o parte, insa lipsa experientei cred ca se va observa in exprimarea echipei.

In aceste conditii, cotele celor de la Betano sunt extrem de atragatoare. Incercam sa fim optimisti si in acelasi timp realisti. Am incredere ca Dan Petrescu poate reusi o noua calificarea in primavarea europeana.

Plaseaza acum pariul antepost cu 50 RON fara depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

Prezentare cote calificare CFR Cluj Betano

CITESTE SI

More in Alegerea editorului