Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Pariuri Jake Paul vs Tommy Fury – 26.02.2023

Pariuri Jake Paul vs Tommy Fury - 26.02.2023 sursa foto: Financial Times

In aceasta seara, cu incepere de la ora 21:00, gala de box din Diriyah, Arabia Saudita, va avea in main event, meciul dintre Jake Paul si Tommy Fury. Evenimentul va avea loc pe Diriyah Arena, acolo unde in 2019, Andy Ruiz Jr si Anthony Joshua au avut cel de-al 2-lea meci. Meciul va avea doar 8 runde, a cate 3 minute fiecare. Din pacate, in Romania lupta nu se poate vedea, decat prin sistem pay-per-view.

Initial, meciul dintre cei doi ar fi trebuit sa se dispune in Decembrie, 2021, insa Tommy Fury s-a accidentat in ultima clipa. Acesta a fost inlocuit de Tyron Woodley. Inlocuirea nu a fost de bun augur, pentru ca Jake Paul l-a invins la decizia arbitrilor.

Cei doi reprogramasera lupta pentru 6 August 2022, insa nici de aceasta data lupta nu s-a tinut. Tot Fury a fost la baza deciziei, neputand sa calatoreasca. De aceasta data, Hasim Rahman Jr. l-a inlocuit pe Fury, dar nici acest meci nu s-a tinut. Rahman a venit cu mult peste greutatea admisa, astfel incat lupta s-a anulat.

Pariuri Jake Paul vs Tommy Fury – 26.02.2023 – cariera celor doi

Amandoi intra in lupta din postura de luptatori neinvinsi. Atat Jake Paul, cat si Tommy Fury, au 4 KO-uri in cariera lor. Tommy Fury are mai multa experienta in ring, cu doar 2 meciuri in plus, fata de adversarul lui.

Cea mai recenta victima a lui Jake Paul, a fost legenda UFC-ului, Anderson Silva. Cei doi au luptat 8 runde de cate 3 minute fiecare, iar arbitrii l-au declarat castigator pe Jake Paul, in unanimitate. De cealalta parte, Tommy Fury l-a invins pe mai putin cunoscutul, Daniel Bocianski, la puncte. Lupta dintre cei doi a avut loc pe Wembley, iar cei doi au luptat doar 6 runde.

Bookmaker-ii il dau favorit pe Jake Paul, chiar daca are mai putina experienta decat Tommy Fury. Cotele oscileaza intre 1.60 si 1.75 pentru o victorie Jake Paul. Tommy Fury este cotat intre 2 si 2.25.

Cu siguranta vom vedea un meci echilibrat, insa din punctul meu de vedere, Jake Paul va obtine victoria. Nu va avea o misiune usoara, tocmai de aceea cred ca vom vedea, daca nu toate rundele, cel putin 6.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului