Connect with us

Alegerea editorului

Pariuri Oscar 2021. Cote, cine transmite & alte detalii

Pariuri Oscar 2021

Pariuri Oscar 2021. Cote, cine transmite & alte detalii. ”And the winner is …”  Din nou emoții pe covorul roșu!

Când sunt premiile Oscar 2021, unde și cine transmite la TV?

Gala Premiilor Oscar din acest an, a 93-a din istorie, va avea loc în noaptea de duminică spre luni, 26 aprilie. Ceremonia va fi transmisă în direct pe platforma Voyo și va fi difuzată în peste 225 de țări din lumea întreagă. Dacă nu vrei să pierzi noaptea, e bine să știi că poți urmări transmisiunea în reluar marți la Pro Cinema.

Este un show special care, din cauza pandemiei, va fi organizat live în mai multe locații: cea principală – Dolby Theatre din Los Angeles, Union Station din Los Angeles și altele două în Europa, la Londra și Paris – pentru cei care nu pot sau nu vor să călătorească peste ocean în această perioadă cu atât de multe restricții.

Un moment extrem de emoționant se anunță a fi prezența cântăreței italiene Laura Pausini, care va interpreta, de pe acoperişul Muzeului Academiei de la Hollywood, super melodia Io Si, nominalizată pentru Cea mai bună melodie originală.

Piesa prezentă pe coloana sonoră a filmului The Life Ahead este printre favoritele la pariuri Oscar, având cota 3.25. Principalele contracandidate la trofeu sunt Speak Now (One Night in Miami) – cotă 1.65 și Husavik (Eurovision Song Contest: Song of Ice and Fire) – cotă 4.50.

Dacă melodia Laurei este așa cum te aștepți să fie și asta nu e deloc rău, ei bine, Speak Now te pune la pământ de la primele acorduri de chitară și impresionează prin mesaj, voce și simplitate. Asta în timp ce Husavik are două mari defecte – pare prea perfectă pentru a ridica marele premiu oriunde ar concura și este împinsă din spate de „tăvălugul” Netflix. Ce va fi vom vedea! Deocamdată știm doar că Laura Pausini va fi la înalțime (cel puțin la propriu) în Los Angeles.

Pumnii strânși 👊👊 pentru Colectiv!

Ediția din acest înseamnă multe emoții și pentru români. Pentru prima oară în istorie, o realizare autohtonă este pe lista nominalizărilor. Iată un motiv de mândrie națională! Tulburătorul documentar românesc „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, va concura la categoriile „Cel mai bun documentar” și „Cel mai bun lungmetraj internațional, fiind pe 3 în topul favoriților la ambele secțiuni.

 

Top 4 favorite la Pariuri Oscar 2021 – Cel mai bun film internațional
 1. Another Round, (Danemarca), o abordare amuzantă a vieții pentru patru profesori de liceu, cu o cotă de 1.08
 2. Quo Vadis, Aida? (Bosnia şi Herţegovina), un film ce evocă realitatea războiului, câștigător al premiului Bafta, cu o cotă de 7.50
 3. Colectiv, (România), cu o cotă de 13.00 la pariuri Oscar
 4. Better Days, (Hong Kong), cu o cotă de 26, cu șanse, evident minime.
Cote Pariuri Colectiv Oscar 2021Cel mai bun film documentar – top 4 favorite

Nominalizarea la această categorie pare mai aproape de realitate, mai potrivită, șansele acordate de bookmakeri fiind mai mari în oferta de Pariuri Oscar 2021. Filmul, „Povestea încercării unei societăți de a-și recăpăta echilibrul”, un film considerat de către presa internațională foarte important pentru a ilustra puterea presei de a apăra adevărul.

 1. My Octopus Teacher, un film despre prietenia om- animal, despre cum poți învăța de la o caracatiță, cota de 1.20
 2. Time, cu o cotă de 5.00
 3. Colectiv, cu cota 9.00
 4. Cris Camp, cu cota de 21.00

Unde poți paria pe Oscar online?

Ca în fiecare an, Unibet îți oferă cote excelente la pariuri pe Oscar online, bazate pe statistici legate de premiile obținute până acum de filmele și actorii nominalizați, pe reacțiile criticilor, presei internaționale și pe discuțiile existente in mediul online, pe rețelele de socializare. În cazul în care nu ești familiarizat cu ofertele Unibet, ar fi bine să citești aici cum orice pariu de 25 RON îți poate aduce un gadget de top (500-1.500 euro) sau alte premii în bani cash, rotiri gratuite la sloturi și pariuri gratuite.

Cel mai bun film

La această categorie, nominalizările sunt: “The Father”, “Judas and the Black Messiah”, “Mank”, “Minari”, “Nomadland”, “Promising Young Woman”, “Sound of Metal”, “The Trial of the Chicago 7”.

Ce filme au șanse reale la trofeu, conform cotelor la pariuri Oscar 2021

Cote Pariuri Cel mai bun film la Oscar 20211. Nomadland, în regia lui Chloe Zhao, cu Frances McDormand în rolul principal 

Șaizeci de ani? Prea mult pentru aventură, prea puțin pentru regrete? Să călătorești printre vise și dezamăgiri, o epopee a singurătății cu o binemeritată cotă de pariu de 1.15, o șansă greu de pierdut, certificată și de premiile impresionant de numeroase obținute până acum – cel mai important la Globurile de Aur, un obstacol aproape imposibil de trecut de către adversari.

2. The Trial of the Chicago, în regia lui Aaron Sorkin

Având în centru unul dintre procesele de răsunet din întreaga istorie a revoltelor, filmul evocă vara anului 1968, asemănătoare cu cea a anului 2020 în America, proteste violente într-o lume distopică. Cota la pariuri Oscar 7.70 îi oferă a doua șansă la trofeu, surpriza fiind totuși posibilă.

3. Minari, în regia lui Lee Isaac Chung

Aparent banal, o familie din Coreea, în căutare visului american, filmul oferă totuși subtilități psihologice legate de eterna dilemă a emigrantului. Cota la pariuri este de 15.00, așa că vorbim despre șanse mai mult teoretice.

4. Promising Young Woman, în regia lui Emerald Fennell

Uun film șocant, trauma tinerei ce generează răzbunare, asigurându-i o cotă de 18.00, evident cu șanse destul de mici.

Cea mai bună actriță

Nominalizările pentru această categorie sunt: Viola Davis (“Ma Rainey’s Black Bottom”), Andra Day (“The United States v. Billie Holiday”), Vanessa Kirby (“Pieces of a Woman”), Frances McDormand (“Nomadland”), Carey Mulligan (“Promising Young Woman”).

Cine sunt favoritele?

Pariuri Oscar 2021

 1. Carrey Mulligan, pentru rolul tulburător din Promising Young Woman, este cotată cu cele mai mari șanse, la o cotă de 2.25 oferită de Unibet.
 2. Viola Davis, pentru Ma Rainey’s Black Bottom, merge umăr la umăr cu prima propunere, la o cotă de 3.00.
 3. Frances McDormand, pentru Nomadland, o interpretare magistrală, de data aceasta cu o cotă de 5.00 pe care mulți dintre pariori o vor încerca, cu siguranță.
 4. Andra Day, pentru The United States v. Billie Holiday, cu o cotă de 7.00, șanse considerabil mici.

Cel mai bun actor

Nominalizări: Riz Ahmed (“Sound of Metal”), Chadwick Boseman (“Ma Rainey’s Black Bottom”), Anthony Hopkins (“The Father”), Gary Oldman (“Mank”), Steven Yeun (“Minari”)

Cine sunt favoriții în oferta de pariuri Oscar 2021 Unibet?

Cote pariuri Oscar cel mai bun actor

 1. Chadwick Boseman pentru Ma Rainey’s Black Bottom. Actorul american, imaginea super-eroului din Black Panther, dispărut la 43 de ani, impresionează prin rolul trompetistului, cota sa de 1.07 plasându-l ca favorit clar la Oscar, un omagiu post-mortem care îi va fi acordat pe bună dreptate.
 2. Anthony Hopkins, eternul perdant, pentru rolul The Father, după părerea criticilor cinematografici merită trofeul, Irina Nistor considerând categoric acest lucru, dar este departe de șansele regretatului Boseman, cu o cotă de 7.50 stabilită de bookmakerii Unibet.
 3. Riz Ahmed pentru Sound of Metal – cota 15.00 și Steven Yeun pentru Minari – cota 26.00 au o misiune imposibilă din toate punctele de vedere.

Cotele sunt disponibile la Unibet la ora realizării acestui material, însă pot fluctua în orice moment. Oferta de pariuri Oscar 2021 Unibet include cote pentru toate categoriile:

Cel mai bun film, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor într-un rol secundar, Cea mai bună actriță într-un rol secundar, Cel mai bun film internațional, Cel mai bun film documentar, Cel mai bun film de animație, Cea mai bună melodie originală, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun scenariu original, Cea mai bună imagine, Cel mai bun montaj, Cele mai bune decoruri, Cel mai bun film documentar scurt metraj, Cel mai bun scurt metraj, Cel mai bun scurt metraj de animație, Cel mai bun machiaj, Cel mai bun sunet, Cele mai bune costume și Cele mai bune efecte vizuale.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului