Connect with us

Alegerea editorului

Pariuri speciale pentru finala Champions League dintre Manchester City si Inter Milan

Pariuri speciale pentru finala Champions League

Pariuri speciale pentru finala Champions League dintre Manchester City si Inter Milan

Sambata, in data de 10 iunie, cu incepere la ora 22:00, se va juca cea de-a 68-a finala a celei mai importante competitii inter-cluburi din Europa. Protagoniste vor fi Manchester City si Inter Milan, cele doua urmand sa se intalneasca la Istanbul, pe „Atatürk Olympic Stadium”.

O asa confruntare nu putea fi trecuta cu vederea! Deja avem pe site avancronica pentru acest duel, insa voi plusa cu un articol bazat pe pariuri speciale. Ma astept ca „cetatenii” se domine in maniera autoritara aceasta partida, astfel ca pariurile mele vor porni de la aceasta idee.

Pariuri speciale pentru finala Champions League

Am ales patru pariuri speciale, folosindu-ma de oferta a trei dintre cele mai bune agentii de pariuri din Romania. Vezi mai jos care sunt propunerile mele:

Cu ajutorul optiunii „Creare Pariu” de la Unibet, am obtinut o cota foarte buna de 2.23. Am combinat doua pariuri, ambele avandu-l ca protagonist pe Erling Haaland, principala „arma” a lui Guardiola. Norvegianul a marcat nu mai putin de 52 de goluri in cele 52 de partide disputate in tricoul lui Manchester City in acest sezon. Asadar, am toate motivele sa cred ca va pune serioase probleme defensivei milaneze.

Orice echipa pregatita de Guardiola exceleaza la capitolul posesie, iar Manchester City nu face exceptie. In acest sezon, „cetatenii” au in medie o posesie de 65%. Bazandu-ma pe aceasta statistica, ma astept sa atinga aceste cifre si in finala Champions League. Cel mai probabil, Inter va aborda partida in maniera ultra-defensiva si va incerca sa isi forteze norocul pe contra-atac. Asadar, am mare incredere ca britanicii vor avea o posesie minim 64%. Daca acest pariu iti face cu ochiul, il poti plasa gratuit prin apasarea butonului de mai jos.

Folosindu-ma tot de oferta agentiei de pariuri Superbet, am ales inca un pariu interesant. Evident, acesta o are ca protagonista tot pe Manchester City, de la care astept o dominare totala. Stilul ultra-ofensiv al trupei lui Guardiola ma face sa cred ca pune mare presiune pe poarta adversa. De asemenea, tinand cont de faptul ca vorbim de o finala, nu este exclus ca aceasta sa primeasca si un cartonas, fie pentru un fault de joc, fie pentru un moment mai tensionat, fie chiar si pentru tragere de timp.

More in Alegerea editorului