Connect with us

Alegerea editorului

Pasul 2 din proiectul All In – Misiune grea pentru nemti – 22.01.2020

ponturi baschet

Oldenburg se deplaseaza in Italia pentru meciul cu Brescia, meci care conteaza pentru Grupa F din Top 16 in EuroCup.

Cine?

Leonessa Brescia – Oldenburg

Cand?
21.01.2020, 21:30

Brescia a revenit in baschetul mare dupa ani buni in care a stat in ligile inferioare sau pur si simplu nu a contat. Departe de gloria de altadata, clubul a promovat dupa sezonul 2015-2016 in Lega A iar de atunci rezultatele au inceput sa apara.

Daca e sa trecem putin la oaspetii de astazi, trebuie remarcata continuitatea pe banca a lui Mladen Drijenic care ocupa acea pozitie inca din 2014. Ca mai toate echipele din Bundesliga de la locul 2-3 in jos, se bazeaza pe un nucleu de 3-4 americani care oricand pot face diferenta.

E drept, ca o comparatie cu Ludwigsburg, parca aici lucrurile sunt mai asezate putin, cu toate ca stau mai jos in clasament.

Au o problema mare pe postul 5, acolo unde Rasid Mahalbasic joaca ” singur ” . Nu are o rezerva veritabila care sa-i tina fata cu brio si asta se vede in momente cheie ale meciurilor echilibrate sau cand pornesc in dezavantaj.

In rest, vorbim de o echipa cu multe individualitati, cu Larson si Tadda in prim plan.

Brescia, in schimb, are o cu totul alta filozofie de joc fata de Oldenburg.

Joaca intr-un sistem in care apararea primeaza. Au o sala micuta in spate dar foarte, foarte inimoasa. Imi aminteste putin de BC Mures. Cu toate ca nu era sala atat de mare, cu toate ca nu exista vreo factiune de ” ultras ” , pur si simplu sala aia te sufoca. Si pare ca asta e si exemplul Bresciei de ceva timp.

De cand a fost instalat Vicenzo Esposito, lucrurile merg bine pe parte defensiva, nu si pe cea ofensiva.

Totusi, in acest match-up, cu sala in spate, cu parcursul aproape perfect de pe teren propriu, CLAR, pornesc favoriti.

Acest meci face parte din proiectul all in.

In primul pas am mizat 10u pe Over 165.5 punte in meciul lui Torun cu Liektabelis.Avem 13.9u pe care le reinvestim aici.Pariaza responsabil.Aceasta cota este la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de 500 RON la prima depunere !

More in Alegerea editorului