Connect with us

Alegerea editorului

Pe ce poti paria in pauza din 2020?

Pe ce poti paria in pauza din 2020?

Pe ce poti paria in pauza din 2020?

Mult timp in casa si din ce in ce mai putine evenimente sportive pe care putem paria. Ce variante avem pana la ,,noi ordine”?

In cazul in care nu stiai, pe principiul berii fara alcool sau al ness-ului decofeinizat, o parte din agentiile de pariuri online au pe site sectiuni de Pariuri Virtuale, care (ce sa vezi?) par din ce in ce mai interesante in conditiile impuse de pandemia de coronavirus. Pariurile virtuale sunt similare celor pe sporturile reale, doar ca evenimentele nu au loc in realitate, ci sunt puse in scena cu ajutorul calculatorului.

Cele mai frecvente sporturi virtuale pe care poti paria sunt fotbalul, tenisul, cursele de masini si cele de cai. Exista chiar si campionate virtuale de fotbal cu 16 echipe (Dracii, Lupii, Inginerii, Marinarii … nu radeti, o sa le invatam), meciuri din 3 in 3 minute, etape la 5 minute si un sezon intreg in 150 de minute. Totul este inspirat din realitate, agentiile care ofera acest gen de pariuri folosind serviciile betradar.com, site-ul nr. 1 in materie de sporturi virtuale.

Nu-i mult, dar tot e de ajutor pentru a alunga depresia in perioada in care s-a stins lumina pe mai toate arenele sportive.

Sunt pariurile virtuale de incredere? Cat de imprevizibile sunt de fapt?

Raspunsul la prima intrebare este unul pozitiv si iti voi explica de ce in 3 pasi.

  1. Vorbim despre agentii de pariuri cu 10 – 20 de ani de experienta in spate, perioada in care nu au existat motive de suspiciuni de niciun fel
  2. In alta ordine de idei, de ce ar face o companie ceva necurat, in conditiile in care ruleaza un business excelent, din care ies bani indiferent de cum se invart rezultatele evenimentelor sportive?!
  3. Nu in ultimul rand, toti operatorii online licentiati promovati pe gnttips.ro sunt controlati cu strictete si regularitate de diferite entitati nationale si internationale din industrie, in asa fel incat corectitudinea jocurilor sa fie mereu de 100%.

In ceea ce priveste gradul de imprevizibilitate al rezultatelor, se pare ca per total ar trebui sa fie similar cu cel al evenimentelor din realitate.

Unde poti paria pe sporturi virtuale?

Principalii operatori licentiati ONJN la care te poti distra pariind pe sporturi virtuale sunt Betano, NetBet si Fortuna.

Pariuri virtuale la Betanosporturi virtuale betano

  • Sporturi virtuale – 7: Fotbal, Tenis, Baschet, Curse de caini, Curse de cai, Speedway, Ciclism
  • Plusuri: Comentariu la meciuri in limba romana, Gama variata de optiuni de pariere, prezenta a doua nume de echipe reale, Craiova si FCSB, ambele formatii din Romania cu care Betano are parteneriate oficiale. Ocazional, la Betano gasesti si Misiuni pe Virtuale care iti pot aduce diferite bonusuri.

Pariuri virtuale la NetBetpariuri virtuale netbet

  • Sporturi Virtuale – 3: Motociclism, Curse de cai, Curse de caini. Fotbalul nu mai este inclus in oferta in prezent, insa va reveni cu siguranta.
  • Plusuri: La NetBet ai acces si la loterii virtuale Lucky 6, Lucky X sau NetSix.

Pariuri virtuale la Fortuna

  • Sporturi Virtuale – 6: Fotbal, Tenis, Cai, Caini, Masini, Speedway
  • Plusuri: Meciuri de fotbal la 3 minute, echipe cu nume mai familiare: GR Roma, Chelsea Blues, BN Juventus, Dragonul Porto, London Gunners si altele.

Daca ti s-a parut util articolul „Pe ce poti paria in pauza din 2020?”, da-i un LIKE. Multumim!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului