Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT de 55 RON!

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT de 55 RON!

Ne apropiem de finalul sezonului, iar tensiunea atinge cote înalte în majoritatea campionatelor din Europa. Așadar, nu aveam cum să stau departe de meciurile din acest weekend, mai ales că urmează câteva înfruntări interesante, în care aștept spectacol.

Și în acest final de săptămână am selectat cinci partide, bazându-mă la fiecare pe varianta golurilor. Am obținut o cotă totală de 7.70, pe care am plasat-o cu bonusul gratuit de 55 RON de la operatorul online Las Vegas. Dacă vrei să profiți și tu de această ofertă, vezi mai jos ce trebuie să faci. Multă baftă!


  1. Deschide-ți un cont nou la agenția de pariuri Las Vegas prin ACEST LINK SPECIAL.
  2. Validează-ți contul încarcând o copie a actului de identitate în secțiunea „Profilul meu”, la rubrica „Verificare cont”.
  3. După ce procesul de verificare a fost finalizat, în contul tău se va aloca un FreeBet în valoare de 55 RON.

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT – vezi recomandările mele:

• Arsenal vs Brighton: gazdele peste 1,5 goluri (cota 1.57)

Arsenal este obligată să se impună în această confruntare pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Este în creștere de formă, având de asemenea și un moral bun, iar cum în această partida beneficiază și de avantajul propriului teren, mă aștept să facă spectacol. Așadar, bazându-mă pe forța sa ofensivă, mizez pe faptul că va marca de minim două ori.

• Universitatea Craiova vs Farul Constanța: peste 1,5 goluri (cota 1.36)

Farul Constanța este de departe cea mai ofensivă echipă din România. Chiar dacă joacă în deplasare, mă aștept să înscrie minim un gol, mai ales că vine după o victorie incredibilă obținută în duelul cu Rapid, scor 7-2. Totuși, Craiova joacă acasă, având resursele necesare pentru a pune mari probleme. Așadar, anticipez un duel cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare voi miza pe varianta „peste 1,5 goluri”.

• RB Leipzig vs Werder Bremen: peste 2,5 goluri (1.42)

RB Leipzig este net favorită, iar cel mai probabil se va impune, mai ales că joacă acasă. Werder Bremen este însă o formație ofensivă, care a marcat de 49 de ori în campionat, așa că mă aștept să înscrie minim un gol. Așadar, un pariu pe varianta „peste 2,5 goluri” pare foarte plauzibil.

• AS Monaco vs Lille: ambele marchează (cota 1.54)

Cele două se luptă în mod direct pentru locul al patrulea. Cu un succes, Monaco își poate asigura calificarea în grupele Europa League într-o mare măsură. De partea cealaltă, Lille este obligată să obțină victoria pentru a mai spera. Așadar, mă aștept ca cele două să dea totul pe teren și să ne ofere spectacol, de aceea mizez pe varianta „ambele marchează”.

• Villarreal vs Athletic Bilbao: ambele marchează (cota 1.65)

Cu un succes în această înfruntare, Villarreal ar face un pas uriaș spre grupele Europa League. De partea cealaltă, Bilbao este nevoită să obțină un rezultat pozitiv pentru a rămâne în cursa pentru locul al șaptelea, cel care duce în Conference League. Ar trebui să asistăm la o confruntare pe cinste, în care cele două vor da totul pe teren. Așadar, aleg cu încredere un pariu pe varianta „ambele marchează”.

More in Alegerea editorului